Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

  Χειροπέδες σε μέντιουμ


  Οι υπερφυσικές ιδιότητες  που υποστήριζε ότι είχε μία 49χρονη, η οποία παρίστανε το μέντιουμ, δεν «λειτούργησε» όσον αφορά τις… χειροπέδες που πλησίαζαν! Έπειτα από μία ολόκληρη δεκαετία, κατά την οποία απομυζούσε δεκάδες γυναίκες, που ήταν δεμένες με μάγια, όπως έλεγε, έπεσε τελικά στα χέρια των Αρχών.

  Με τις ψυχοερευνητικές ικανότητες που ισχυριζόταν ότι είχε, η 49χρονη κατάφερε να εξαπατήσει δεκάδες γυναίκες σε ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία. Μάλιστα, είχε έναν αξιοζήλευτο «κύκλο εργασιών», που της είχε αποφέρει περισσότερα από 140.000 ευρώ.

  Έπειθε τις γυναίκες, που ζητούσαν τις «θαυματουργές» υπηρεσίες της, ότι οι ατυχίες τους, κυρίως στον έρωτα, οφείλονταν σε μάγια και τους έπαιρνε διάφορα ποσά, για να τις… σώσει με τις υποτιθέμενες υπερφυσικές δυνατότητες που διέθετε.

  Η δράση της έγινε γνωστή πριν από δέκα χρόνια. Από τότε κάποιοι είχαν καταλάβει ότι έπεσαν θύματα απάτης και έκαναν καταγγελίες στην αστυνομία, η οποία κατέληξε έπειτα από έρευνες στη συγκεκριμένη γυναίκα, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για απάτη και εκβίαση.

  Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση. Όμως, δεν είχε δώσει το «παρών» στο δικαστήριο.

  Έτσι, συνέχιζε ανενόχλητη να ξεγελά και να θησαυρίζει. Από τα στοιχεία που βρέθηκαν, προκύπτει ότι δεκάδες γυναίκες, όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από γειτονικούς νομούς της κεντρικής Μακεδονίας, πίστεψαν ότι είχε υπερφυσικές ικανότητες ως μέντιουμ και την εμπιστεύτηκαν για να τους λύσει τα μάγια.

  Ψεύτικα στοιχεία

  Μάλιστα, η 49χρονη χρησιμοποιούσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, ώστε να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός της, και με τον τρόπο αυτόν κατάφερνε να ξεγλιστρά για χρόνια.

  Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άρχισαν να την αναζητούν, όταν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της, καθώς εκκρεμούσε ακόμη η ερήμην καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, που αφορούσε το χρονικό διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου 2005.

  Χθες, κατάφεραν τελικά να την εντοπίσουν στο σπίτι όπου κρυβόταν, βάζοντας τέλος στη δράση της.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Χειροπέδες σε μέντιουμ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr