GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ο Πρωθυπουργός έμοιαζε να είναι στον κόσμο του

Την εκτίμηση ότι "ο Πρωθυπουργός έδειξε σαν να μην καταλαβαίνει τι ήθελε να πει ο κόσμος που διαδήλωνε " διατύπωσε ο πρόεδρος τ...


Την εκτίμηση ότι "ο Πρωθυπουργός έδειξε σαν να μην καταλαβαίνει τι ήθελε να πει ο κόσμος που διαδήλωνε " διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

"Ο κόσμος υποφέρει και ο κύριος Πρωθυπουργός έμοιαζε να είναι στον κόσμο του" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Για την παρουσία του στη χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, σημείωσε πως "η Ένωση Κεντρώων εισάγει νέα ήθη" και εκτίμησε πως "θα έπρεπε όλοι να είναι παρόντες". Είπε ακόμη πως θα έδινε το "παρών" και στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, αλλά, όπως εξήγησε, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη.

Για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού κατά τη χθεσινή του ομιλία σχολίασε: "Οι ευπαθείς ομάδες θέλουν δουλειά. Με το να τους δίνεις φάρμακα αν αρρωστήσουν ή κανένα μικρό επίδομα δεν σώζονται".

Σε ό,τι αφορά την αποχώρηση του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Γιάννη Καλλιάνου, σημείωσε: "Έχασε μία θέση δίπλα μου εμπιστοσύνης και πήγε σε ένα κόμμα, στη Νέα Δημοκρατία, που τον πρώτο μήνα σε χαϊδεύουν και τον δεύτερο σε πετάνε στον σκουπιδοντενεκέ".

 Ο κ. Λεβέντης ευχήθηκε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και τους εργαζομένους του να προχωρούν "με κριτήριο τον πλουραλισμό, τη δικαιοσύνη και το να παίρνουν όλοι το δικαίωμα στην έκφραση".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση