GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπουτάρης για τον ΟΑΣΘ: Θα ζητήσω από τον Σπίρτζη να κάνει επιστράτευση

Στο θέμα του ΟΑΣΘ και την επίσχεση στην οποία προχώρησαν οι εργαζόμενοι, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας ...


Στο θέμα του ΟΑΣΘ και την επίσχεση στην οποία προχώρησαν οι εργαζόμενοι, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
«Θα ζητήσω από τον Σπίρτζη, να κάνει  επιστράτευση, όσο βαριά και αν ακούγεται η λέξη» είπε ο κ. Μπουτάρης.
«Πρέπει να αντιληφθούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών δεν είναι στη διακριτική τους ευχέρεια. Είναι καθήκον τους να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. Και σε ποιον δεν χρωστάει λεφτά το κράτος;» πρόσθεσε.
Ο κ. Μπουτάρης συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι από την ώρα που το κράτος πτώχευσε, θα φάνε το λίπος που έχουν πιθανόν έχουν μαζέψει. Και μη μου πείτε ότι τέλειωσε αυτό το λίπος για τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ».
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε επίσης ότι «η σύμβαση του ΟΑΣΘ με το κράτος είναι απαράδεκτη για χίλιους λόγους. Ο κύριος και μοναδικός λόγος είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύμβαση χωρίς να συμμετέχει ο δήμος με κυρίαρχο ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση