GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεοπτικές άδειες: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις τηλεοπτικές άδειες

Οι προσωρινοί υπερθεματιστές του διαγωνισμού για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου οφείλουν ν...


Οι προσωρινοί υπερθεματιστές του διαγωνισμού για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου οφείλουν να καταβάλουν σήμερα την πρώτη από τις τρεις δόσεις.
Ήδη, την Παρασκευή η πλευρά Αλαφούζου κατέβαλε στη ΦΑΕ Πειραιά το ποσό των 14.533.333,34 ευρώ, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των 43,6 εκατ. ευρώ τα οποία προσέφερε για να αποκτήσει την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε. Λίγο αργότερα ακολούθησε η πλευρά Μαρινάκη, που κατέθεσε στη ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά 24.633.333,34 ευρώ (συνολική προσφορά 73,9 εκατ. ευρώ), για την τέταρτη άδεια του διαγωνισμού.
Υπενθυμίζεται ότι για τη δεύτερη άδεια υπερθεματιστής έχει αναδειχθεί το σχήμα Κυριακού, που θα πρέπει μέχρι το απόγευμα να καταβάλει το ένα τρίτο των 75,9 εκατ. ευρώ της προσφοράς του, δηλ. 25.300.000 ευρώ. Επίσης το σχήμα συμφερόντων Β. Καλογρίτσα θα πρέπει επίσης μέχρι το απόγευμα να καταβάλει 17.533.333,34 ευρώ (από τα 52,6 εκατ. ευρώ της δικής του προσφοράς) για την τρίτη άδεια.
Όπως προβλέπει η παράγραφος 8.4 της προκήρυξης, σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής οποιασδήποτε από τις επόμενες δόσεις του τιμήματος «ανακαλείται αυτοδικαίως η χορηγηθείσα άδεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση