GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι: Στα καθεστώτα δεν υπάρχουν αδιέξοδα

«Στα καθεστώτα δεν υπάρχουν αδιέξοδα» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτι...


«Στα καθεστώτα δεν υπάρχουν αδιέξοδα» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ TV κλυδωνίζεται αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τα βάψουν μαύρα στο Μαξίμου. Ίσως μάλιστα να είναι η ευκαιρία για την έφοδο στον ουρανό» προσθέτει το Ποτάμι επισημαίνοντας:

«Όπως απέδειξε η πρόβα με τον κ. Καλογρίτσα, βοσκοτόπια υπάρχουν, εγγυητικές επιστολές υπογράφονται, δάνεια δίνονται, εργολαβίες εξασφαλίζονται. Αυτό που είναι σπάνιο και αυτό χρειάζεται τούτη την ώρα είναι ένα πρόσωπο με στόφα καναλάρχη. Και ουδείς καταλληλότερος από τον κ. Παππά. Να βγει λοιπόν μπροστά ο ίδιος. Να μην χάνουμε χρόνο και σπαταλάμε δυνάμεις. Θέλουν και οι ξένοι να μας πάρουν το νερό... Ας το σκεφθεί ο κ. Τσίπρας».

Και καταλήγει: «Κι αν τελικά ο κ. Παππάς προτιμά το παρασκήνιο, υπάρχει η λύση του κ. Λεβέντη. Έχει αδιαμφισβήτητη πείρα στις καταλήψεις συχνοτήτων και στις πωλήσεις καναλιών, εκεί έχει φάει όλα τα ωραία χρόνια του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση