GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέξανδρος Βέλιος: Εκταφή και τοξικολογικές εξετάσεις αποφάσισε η Εισαγγελία

Την εκταφή της σορού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου αποφάσισαν από κοινού ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας...


Την εκταφή της σορού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου αποφάσισαν από κοινού ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος και αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι δύο υπηρεσίες έχουν αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν του είχε χορηγηθεί ειδική ένεση που προκάλεσε ή επέσπευσε τον θάνατό του.

Η εκταφή αναμένεται να πραγματοποιηθεί είτε σήμερα είτε στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, αστυνομικών και ιατροδικαστή αφού ενημερωθεί η οικογένεια και οι οικείοι του.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση χθες έλαβαν μία ακόμη κατάθεση από άτομο που φαίνεται να είχε ρόλο στην εξέταση και κατάρτιση των πιστοποιητικών θανάτου για να γίνει η κηδεία του 63χρονου δημοσιογράφου.

Είχε προηγηθεί μία πρώτη κατάθεση της συζύγου του Αλέξανδρου Βέλιου, Νάντιας Γερολυμάτου, με τους αστυνομικούς, να την ρωτούν για τις συνθήκες θανάτου του συζύγου της και κυρίως για τις αναφορές ενδεχόμενης υποβοηθούμενης ευθανασίας και παρουσία τρίτων σε αυτή.

Η ίδια φέρεται να δήλωσε πως δεν βρισκόταν δίπλα του όταν άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ όταν βρέθηκε δεν αντελήφθη την ύπαρξη κάποιας σύριγγας ή άλλου σκευάσματος που μπορεί να έκανε χρήση ο σύζυγός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση