GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αστυνομικός από την Πάτρα που επιχείρησε να υιοθετήσει ανήλικη πρόσφυγα

Για τις προσπάθειες που έκανε ώστε να γίνει ανάδοχος γονέας μιας ανήλικης προσφυγοπούλας μίλησε ο αστυνομικός από την Πάτρα Μάριος Κουτσο...


Για τις προσπάθειες που έκανε ώστε να γίνει ανάδοχος γονέας μιας ανήλικης προσφυγοπούλας μίλησε ο αστυνομικός από την Πάτρα Μάριος Κουτσούκος που για έξι μήνες υπηρέτησε στη Σάμο.

Ο νεαρός που εγκατέλειψε το Μαθηματικό για μια καριέρα στην αστυνομία αποκάλυψε την ιστορία της μικρής Μπέλας, ενός κοριτσιού που έφτασε στις παραλίες της Σάμου με φουσκωτό από την Τουρκία και ήθελε να βοηθήσει.

"Προσπάθησα να κάνω ενέργειες ώστε να γίνω ανάδοχος γονέας, δηλαδή να δίνω κάποιο ποσό και να έρχομαι σε επικοινωνία με την μικρή ώστε να μαθαίνω πώς μεγαλώνει! Αλλά δεν είχε καθόλου χαρτιά, ήταν αγνώστου διαμονής και δεν ήταν εφικτό" ανέφερε ο αστυνομικός που υποστηρίζει ότι οι έξι μήνες στη Σάμο ήταν οι καλύτεροι του στην Ελληνική Αστυνομία.

Ακόμη και σήμερα που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων, νέοι από τη Συρία που έφυγαν από τη Δαμασκό διατηρούν επαφή έστω και μέσω facebook με τον νεαρό αστυνομικό που γνώρισαν στην Σάμο και τον φώναζαν με το μικρό του όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση