GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον έπεισε να μην αυτοκτονήσει λέγοντας ότι αξίζει να ζει για τη...μπάλα

Ο αστυνομικός Michael Blackmore που εργάζεται για λογαριασμό του τμήματος της Νότιας Καρολίνας, έπρεπε να σκεφτεί κάτι που θα δρούσε κα...


Ο αστυνομικός Michael Blackmore που εργάζεται για λογαριασμό του τμήματος της Νότιας Καρολίνας, έπρεπε να σκεφτεί κάτι που θα δρούσε κατευναστικά για έναν άντρα που στεκόταν στο περβάζι μιας γέφυρας, έτοιμος να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.
Ο ένστολος, θέλοντας να αποτρέψει τον άντρα, άρχισε να του υπενθυμίζει ένα σωρό λόγους για τους οποίους αξίζει κανείς να ζει. Ένας από αυτούς, ήταν και το ποδόσφαιρο που πραγματικά "φρέναρε" τα σχέδια του παραλίγο αυτόχειρα.
"Απλά περνάς μια άσχημη βραδιά σήμερα", του είπε ο ένστολος. "Αλλά αύριο βράδυ, που θα κάθεσαι και θα βλέπεις τους Gamecocks ή τους Redskins ή όποια άλλη ομάδα θα σκέφτεσαι 'δικέ μου, τι σκεφτόμουν την Παρασκευή το βράδυ; Απλά έχεις μια κακή βραδιά".
Τελικά ο Blackmore μαζί με δυο συναδέλφους του τράβηξαν τον άντρα από το χείλος και μάλλον πέρασε το Σαββατοκύριακο παρακολουθώντας την αγαπημένη του ομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση