ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Και Ετεοκλής και Ιάσονας ο Στάνκογλου!

Share it:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Μπορεί να βρίσκεται ακόμα στο…mood Ετεοκλή-η ερμηνεία του στο Επτά επί Θήβας είναι από τις γερές του καλοκαιριού -αλλά οι πληροφορίες μου τον θέλουν να επιστρέφει στον γερό του Ιάσονα.
Ο λόγος για τον άξιο Γιάννη Στάνκογλου που οι πληροφορίες μου τον θέλουν να γυρίζει στο Badminton για την επανάληψη της εντυπωσιακής παράστασης «Ο Ιάσων και το χρυσόμαλλο δέρας» που σκηνοθέτησε με έμπνευση η έμπειρη Σοφία Σπυράτου.
Τι τον περιμένει μετά; Μα φυσικά ο εξαιρετικά φιλόδοξος «Καλιγούλας» του Καμί που όπως πρώτος έγραψα θα δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Καλό μαραθώνιο Γιάννη!
Share it:

Η Απαγορευμένη Ατζέντα του Μπουζ στον ενικό

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση