GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση μετά τον χωρισμό - ΦΩΤΟ

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο λόγω του χωρισμού με τον σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, η Αθηνά Ωνάση όμως φαί...



Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο λόγω του χωρισμού με τον σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, η Αθηνά Ωνάση όμως φαίνεται να βρίσκει και πάλι τον εαυτό της και να επανέρχεται στην καθημερινότητά της.

Έτσι, η χρυσή κληρονόμος που λόγω του χωρισμού της απείχε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, φαίνεται ότι πλέον επανέρχεται και αγωνιστικά καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Ρώμη για να συμμετάσχει στο Longines Global Champions League 2016.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση που κάνει μετά την είδηση ότι προσέλαβε ως δικηγόρο που θα διαχειριστεί το διαζύγιό της τον διάσημο Robert Cohen που έχει την έδρα του στο Μανχάταν και έχει διαχειριστεί τα διαζύγια πολλών διασημοτήτων.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση