ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας θα μοιράσει στη Θεσσαλονίκη αέρα κοπανιστό

Share it:

"Ο κ.Τσίπρας θα μοιράσει στη Θεσσαλονίκη αέρα κοπανιστό" τόνισε η Σοφία Βούλτεψη στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, σχολιάζοντας τη δήλωση του Πρωθυπουργού ότι τα 246 εκατομμύρια ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες θα κατευθυνθούν σε δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων και στην κοινωνία.

"Δεν μπορεί να δώσει τίποτα άλλο εκτός από αέρα κοπανιστό. Διότι το 1/3 αυτών των χρημάτων, δηλαδή τα 80 εκατ. θα δοθεί σε 15 μέρες, το άλλο 1/3 θα δοθεί σε ένα χρόνο και το υπόλοιπο 1/3 σε τρία χρόνια. Άρα τι θα μοιράσει, τα 80 εκατ.; Aν δεχθούμε ότι μπορεί να τα μοιράσει γιατί δεν μπορεί διότι το έβαλαν στο μνημόνιο. Το έβαλε ο κ. Παππάς στο τρίτο μνημόνιο . Δεν μπορεί να μοιράσει τίποτα, ούτε ένα ευρώ, γιατί είναι μέσα στο μνημόνιο. Από την ώρα που κάτι είναι στο μνημόνιο δεν μπορεί να αγγίξει ούτε ένα ευρώ. Λέει ξανά ψέματα ο κ. Τσίπρας, όπως είπε με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το 2014 και με το παράλληλο πρόγραμμα και τελικά δεν έκανε τίποτα από αυτά", είπε η βουλευτής της ΝΔ. 

Η κ. Βούλτεψη επανέλαβε ότι η ένσταση της ΝΔ είναι ο αριθμός "4" (σ.σ. των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών) που όπως είπε περιορίζει την ενημέρωση και συγκεντρώνει την ενημέρωση στα χέρια λίγων. "Θεωρούμε ότι αυτό είναι αντιδημοκρατικό και αυταρχικό" ανέφερε χαρακτηριστικά.  Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση του Μάκη Βορίδη στην εφημερίδα "Αγορά" που είπε, ότι "κακώς δεν κάναμε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες", η κ. Βούλτεψη σημείωσε: "Δεν υπάρχει κάτι στο οποίο καθυστερήσαμε". 

Ακούστε το ηχητικό

Share it:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση