GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φορτσάρει για το γήπεδο η ΑΕΚ

Οι μεταγραφές τελείωσαν, ο αγωνιστικός σχεδιασμός δείχνει να έχει ολοκληρωθεί και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στρέφεται πλέον και στο κρισι...


Οι μεταγραφές τελείωσαν, ο αγωνιστικός σχεδιασμός δείχνει να έχει ολοκληρωθεί και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στρέφεται πλέον και στο κρισιμότερο θέμα απ’ όλα: Αυτό του γηπέδου. 

Παρόλο που η ιστορία των καθυστερήσεων έχει κουράσει τον κόσμο, υπάρχουν λόγοι εκείνος να αισιοδοξεί ότι σύντομα θα μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση της οικοδομικής άδειας. 

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», οι άνθρωποι της «Ένωσης» προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να επισπεύσουν τις διαδικασίες και σε αυτό το πλαίσιο, είχαν συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου της Περιφέρειας. 

Από τις συζητήσεις που έγιναν λοιπόν τη Δευτέρα και την Τρίτη προκύπτει αισιοδοξία ότι ξεπερνιέται το θέμα της υψομετρικής μελέτης και η διαδικασία θα μπει στο τελικό στάδιο, που είναι η εξασφάλιση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης από την αρμόδια Επιτροπή. 

Κάτι που ελπίζεται ότι μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα στο προσεχές 15ήμερο, ούτως ώστε μέχρι το τέλος του μήνα να έχει κλείσει οριστικά η υπόθεση και η ΑΕΚ να μετρά αντίστροφα για την έναρξη των έργων.

Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση