GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιούνκερ: Ορισμένες χώρες να καταλάβουν ότι η Ευρώπη δεν είναι Άγρια Δύση

Δεν υπάρχει ακόμη αρκετή ένωση στην ΕΕ δήλωσε ο Ζ.Κ. Γιούνκερ στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την κατάσταση της Ευρωπαϊκή...


Δεν υπάρχει ακόμη αρκετή ένωση στην ΕΕ δήλωσε ο Ζ.Κ. Γιούνκερ στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο επικεφαλής της Κομισιόν εξέφρασε την άποψη ότι η Μεγάλη Βρετανία πρέπει να καταθέσει όσο το δυνατόν συντομότερα την αίτηση για έξοδο από την ΕΕ, ώστε να αρθεί η αβεβαιότητα.
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η Ευρώπη δεν κινδυνεύει από το Brexit.
Tόνισε ότι ο λαϊκισμός δεν είναι λύση στα προβλήματα και πώς η Ευρώπη δεν θα γίνει ένα πεδίο για την ανάπτυξη του εθνικιστικών τάσεων.
Ο επόμενος χρόνος θα κρίσιμος για την ΕΕ. Πρέπει να επανεκκινήσουμε την Ένωση, να προφυλάξουμε τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, το κράτος δικαίου.
«Η Ευρώπη δεν είναι η Άγρια Δύση, αλλά μια κοινωνική οικονομία της αγοράς χωρίς κοινωνικό ντάμπινγκ» τόνισε με μια ξεκάθαρη αναφορά στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης.
«Πολλοί έχουν ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι μέρος της ΕΕ», τόνισε και είπε: «Δεν μπορούμε άλλο να κοροϊδεύουμε τους πολίτες της Ευρώπης».

Γιούνκερ: Να επενδύσουμε στους νέους

«Δεν μπορώ και δεν θέλω να δεχθώ η Ευρώπη να είναι μία ήπειρος σημαδεμένη από την ανεργία των νέων»
«Πρέπει να επενδύσουμε στην αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών κρίσεων στην Ευρώπη. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, οφείλουμε να επενδύσουμε στους νέους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση