GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ και Κλίντον για την έκρηξη στο Μανχάταν

Η έκρηξη στο Μανχάταν έγινε γρήγορα θέμα στην προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων για τον Λευκό Οίκο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να την σχολι...


Η έκρηξη στο Μανχάταν έγινε γρήγορα θέμα στην προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων για τον Λευκό Οίκο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να την σχολιάζει κατά την εμφάνισή του σε συλλαλητήριο στο Κολοράντο.

«Λίγο πριν κατέβω από το αεροπλάνο, βόμβα εξερράγη στη Νέα Υόρκη και κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει», είπε ο Τραμπ, ώρες προτού αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης μιλήσουν δημόσια για την έκρηξη. «Καλύτερα να είμαστε πιο σκληροί, παιδιά».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η αντίπαλός του Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον, έκανε μια δήλωση στο αεροπλάνο της προεκλογικής εκστρατείας στη Νέα Υόρκη, λέγοντας πως είχε ενημερωθεί για τις «βομβιστικές επιθέσεις στη Νέα Υόρκη και στο Νιου Τζέρσεϊ». Αλλά είπε πως θα περιμένει, έως ότου έχει περισσότερες πληροφορίες προτού σχολιάσει περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση