GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντρεύτηκε η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά

"Γενικότερα δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Οι άνθρωποι όμως αλλάζουν, αλλάζουν η διάθεση και η σκέψη μας. Και τώρα ναι, υπάρχει ...


"Γενικότερα δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Οι άνθρωποι όμως αλλάζουν, αλλάζουν η διάθεση και η σκέψη μας. Και τώρα ναι, υπάρχει ενδιαφέρον. Στα προσωπικά μου είμαι καλά και πάρα πολύ χαρούμενη", είχε δηλώσει κατά το παρελθόν στην εφημερίδα Real Life η Αλεξάνδρα Ούστα.

Η ηθοποιός, που υπήρξε τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά, φαίνεται πως άλλαξε... σκέψη και νυμφεύτηκε τον αγαπημένο της, επίσης ηθοποιό Γιάννη Σαρακατσάνη. Το ζευγάρι, έπειτα από δυο χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Καλλιθέας με μάρτυρες την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Γιώργο Σκέμπερη.

Το γαμήλιο γλέντι, έγινε στο beach bar restaurant Reef, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Σταυροπούλου και Φάνης Μουρατίδης. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση