GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος: Τα μεγάλα και τα σημαντικά μπορούμε να τα πετύχουμε μόνο ενωμένοι

Τα μεγάλα και τα σημαντικά για το Ελληνικό Έθνος μπορούμε να τα πετύχουμε μόνον ενωμένοι, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλ...


Τα μεγάλα και τα σημαντικά για το Ελληνικό Έθνος μπορούμε να τα πετύχουμε μόνον ενωμένοι, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετά την παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου από την Άλωση της Τριπολιτσάς.

"Η Άλωση της Τριπολιτσάς έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά πραγματικής Εθνικής Επετείου. Και τούτο διότι: Πρώτον, αποτελεί αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός το ότι μετά την έκρηξη της Επανάστασης του 1821, η Άλωση της Τριπολιτσάς υπήρξε η σημαντικότερη επιτυχία των Αγωνιστών του 1821, η οποία οδήγησε στην τελική ευόδωση της Εθνεγερσίας. Ευόδωση η οποία οφείλεται επίσης και εν πολλοίς –κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε- στην πάντα παρούσα, διαχρονικώς, στους Εθνικούς Αγώνες για την Ελευθερία, την Δημοκρατία και το Κοινωνικό Κράτος Δικαίου Εκκλησία μας" τόνισε ο κ. Παυλοπουλος και πρόσθεσε:

"Και, δεύτερον, διότι η εμβληματική εθνική φυσιογνωμία του Στρατηγού της Άλωσης, του Γέρου του Μωρηά, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, παραμένει πάντα –και κυρίως σήμερα, μέσα σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τον Τόπο μας και τον Λαό μας- πηγή έμπνευσης μεγάλων εθνικών διδαγμάτων. Όπως ιδίως ότι τα μεγάλα και τα σημαντικά για το Ελληνικό Έθνος μπορούμε να τα πετύχουμε μόνον ενωμένοι καθώς και ότι οφείλουμε, με κάθε τίμημα και παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές μας, ν’ αναδειχθούμε, τώρα και στο μέλλον, άξιοι συνεχιστές των Προγόνων μας και της απαράμιλλης Κληρονομιάς τους".

 

 

2 σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΧΟΥΝΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

    Είναι περίεργο και πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει σήμερα .
    Όλοι μας γνωρίζουμε , τι ακριβώς συνέβη, ποιοι ευθύνονται και σε τι κατάσταση βρισκόμαστε σήμερα.
    *Ποιος αμφισβητεί πλέον,
    το δίκιο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, τον αγώνα που έκανε να υψώσει το ανάστημά του και να αγωνιστεί για τη σωτηρία της Ελλάδας?
    * Ποιος πλέον αμφισβητεί
    το πόσο πιο ήρεμα, πιο μαλακά, πιο ανώδυνα θα είχαμε αντιμετωπίσει με επιτυχία, όλα όσα σήμερα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη και το μέλλον δυσοίωνο για εμάς και τα παιδιά μας?
    *Ποιοι μας ξεσήκωσαν εναντίον του υποσχόμενοι ‘’Παραδείσους και ρύζι’’?
    *Γιατί αφού όλα με τον Γιώργο ήταν λάθος, όπως μας έλεγαν , σήμερα αγωνίζονται να εφαρμόσουν, ένα μέρος από αυτά που είχε αποφασίσει?
    *Γιατί «βγάζουν ακόμη χολή και μίσος»?

    * Έβλαψε τη διαφθορά και ψήφισε νόμους για τους διεφθαρμένους, και αυτό ήταν ‘’η αιτία» του ανίερου πολέμου εναντίον του?
    *Ήθελε ο Βενιζέλος και του »ΚΛΕΨΕΙ» τη θέση και ξεπούλησε τα πάντα για το σκοπό αυτό?
    *Ήθελε ο Σαμαράς να γίνει πρωθυπουργός και συμφώνησε με τους Μπαρόζους να καταστρέψει την πατρίδα μας?
    *ΤΕΛΙΚΑ που, έβλαψε ο Παπανδρέου τον μη προνομιούχο έλληνα, τον αδύναμο, τον συνταξιούχο, τον εργαζόμενο?
    *Ποιος σήμερα αρνείται ότι παρέλαβε μια «σχηματισμένη προδοσία» από έξω κι από μέσα?
    *Γιατί ξεπουλάνε την πατρίδα μας?
    *Κι όμως ξεπουλήσαμε τον Γιώργο Παπανδρέου, που είχε το θάρρος και τον ανδρισμό να πεί το νέο ΟΧΙ στους ‘’αιρετούς φασίστες’’ ΜΕΡΚΟΖΥ της κεντρικής και όχι μόνο νεοφασιστικής Ευρώπης?
    *Και κανείς δεν μιλά σήμερα για το έγκλημα που διεπράχθη όταν ‘’έδιωξαν’’ τον Παπανδρέου!!!
    *Όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια και παραμένουμε απαθείς στην καταστροφική μανία κάθε ‘’δηλωσία’’ εξουσιολάγνου.
    **Ψηφίσαμε Σαμαρά και μετά Τσίπρα, όλα τα ΧΟΥΝΤΙΚΑ απολειφάδια και απομεινάρια?
    *Κατηγορούσαμε τον Παπανδρέου σαν ‘’Αμερικάνο’’ και τώρα γίναμε έρμαιο των επιδιώξεων του κάθε Σόρος και δεν μιλάει ΚΑΝΕΙΣ?
    *Μεταβάλλαμε τη δημοκρατία μας σε ‘’κέντρο χουντογενών και χουντοφιλικών’’ υπερασπιστών και κληρονόμων?
    Μήπως η δημοκρατική φύση , δομή και πιστεύω του Γιώργου Παπανδρέου δεν ‘’συμβάδιζε’’ με τις χουντικές αντιλήψεις και υποδείξεις της χουντογενιάς που κυβερνάει σήμερα την Ελλάδα?
    [[Πρόεδρος της Δημοκρατίας
    =====================
    Η γνωριμία της οικογένειας του με τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ανάγεται στα χρόνια της δεκαετίας του 1980, όταν ο Βασίλης Παυλόπουλος, ο πατέρας του Προκόπη και ο Παύλος Τσίπρας, ο πατέρας του Αλέξη, ήταν φίλοι και στήριζαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο [Κοτσώνη], τότε προκαθήμενο της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, στη διάρκεια της χούντας της 21ης Απριλίου, που είχε επικεφαλής το Γεώργιο Παπαδόπουλο]]]….
    Αυτός είναι ο λόγος? Είναι ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ο Γιώργος Παπανδρέου και τους χαλάει τα σχέδια?
    Τελικά έχουμε ότι μας αξίζει? ΄Η γίναμε ‘’κυβερνητικοί’’ ιδιοτελείς ?

    ΝΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άξιος ο μισθός σου. Πέρνα μετά από το ταμείο. Δανία γίναμε.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση