GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Που θα ψάξουν για τον μικρό Μπεν στην Κω- ΦΩΤΟ

Οι βρετανικές Αρχές θα επιστρέψουν στην Κω προκειμένου να εντοπίσουν τα λείψανα του μικρού Μπεν, σύμφωνα με τη Daily Mail. Όπως αναφέρει ...


Οι βρετανικές Αρχές θα επιστρέψουν στην Κω προκειμένου να εντοπίσουν τα λείψανα του μικρού Μπεν, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι έρευνες της αστυνομίας θα επικεντρωθούν σε έναν ελαιώνα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια του μικρού Μπεν στο νησί.

Οι έρευνες αυτές θα πραγματοποιηθούν μετά τους νέους ισχυρισμούς ότι ο μικρός Μπεν ενδέχεται να καταπλακώθηκε από έναν εκσκαφέα και να βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου δήλωσε ότι αστυνομικοί επικοινώνησαν μαζί του προκειμένου να του ζητήσουν άδεια για να πραγματοποιήσουν έρευνα.

«Με πήραν πρόσφατα και με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να ερευνήσουν στο οικόπεδο μου. Ζήτησαν άδεια για να σκάψουν. Προφανώς συμφώνησα. Δεν νομίζω όμως ότι θα βρουν τον μικρό Μπεν. Ελπίζω να είναι ζωντανός και η μητέρα του να τον ξαναβρεί. Θα ήταν υπέροχο να συμβεί κάτι τέτοιο» δήλωσε ο Stefano Troumouhis στην βρετανική εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση