GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρηξη στο Μανχάταν – Δεκάδες οι τραυματίες

Πανικός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) στην πολύβουη περιοχή του 23 ου δρόμου που συνδέει τις πολυσύχναστες 6 η και...


Πανικός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) στην πολύβουη περιοχή του 23ου δρόμου που συνδέει τις πολυσύχναστες 6η και 7η Λεωφόρο στο Μανχάταν όταν σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη.

Προς το παρόν, η αστυνομία δεν κάνει λόγο για τρομοκρατία, ωστόσο είναι βέβαιο πως η έκρηξη δεν είναι ατύχημα αλλά σκόπιμη ενέργεια. Το σημείο ερευνάται ως τόπος εγκλήματος.

Η έκρηξη, που σημειώθηκε σε μια περιοχή της πόλης της Νέας Υόρκης που σφύζει από ζωή, στην περιοχή Τσέλσι του Μανχάταν, είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό πολλών ανθρώπων. Ο ένας από τους οποίους σοβαρά, αν και δεν κινδυνεύει η ζωή του, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο δήλωσε ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η έκρηξη ήταν σκόπιμη ενέργεια. Είπε, ωστόσο, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν προς μια "αξιόπιστη και συγκεκριμένη απειλή" για την πόλη. "Δεν βλέπουμε μια διασύνδεση με την τρομοκρατία", πρόσθεσε. "Είναι πολύ νωρίς να πούμε τι προκάλεσε το συμβάν. Πιστεύουμε ότι ήταν σκόπιμη ενέργεια. Διεξάγεται πλήρης έρευνα".

Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν αυτοσχέδιος: μια χύτρα ταχύτητας με εκρηκτικά, συνδεδεμένη με κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο της έκρηξης υπάρχει και σημείωμα από το δράστη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση