GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βενιζέλος ήταν, πάλι, όλη η αντιπολίτευση...

Παύλος Αθανασόπουλος Ο Βενιζέλος ηταν και παλι ολη η αντιπολιτευση. Βρηκε το καταλληλο αρθρο που εξαναγκασε την κυβενηση να υποχωρησει.--...

Παύλος Αθανασόπουλος
Ο Βενιζέλος ηταν και παλι ολη η αντιπολιτευση.
Βρηκε το καταλληλο αρθρο που εξαναγκασε την κυβενηση να υποχωρησει.-------------------------------------

Τόσο οι τέσσερις υπερθεματιστές του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, όσο και ο Νίκος Παππάς θα πάνε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Aν και η πρόεδρος της Επιτροπής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, αρνείτο να συζητήσει το αίτημα της ΝΔ να βρεθούν στην επιτροπή για να καταθέσουν ο Νίκος Παππάς και οι τέσσερις υπερθεματιστές, τελικά με την επίκληση ενός ειδικού άρθρου του κανονισμού οι τέσσερις καναλάρχες θα έρθουν στη Βουλή.
Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, μετά από πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου, έκαναν επίκληση συγκεκριμένου άρθρου του κανονισμού που αναφέρει ότι αν ζητούν την κλήτευση προσώπων τα δύο πέμπτα της επιτροπής, τότε υποχρεωτικά θα έρθουν.
Ετσι, οι Αλαφούζος, Καλογρίτσας, Κυριακού και Μαρινάκης, μαζί με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, θα δώσουν το «παρών» σε δύο συνεδριάσεις της Επιτροπής οι οποίες θα γίνουν με διαφορά ένα μήνα η μία από την άλλη και στις οποίες έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ερωτήσεις μόνο ο πρόεδρος της Επιτροπής, δηλαδή η Τασία Χριστοδουλοπούλου, και τρεις ακόμη βουλευτές της αντιπολίτευσης.
Μάλιστα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε ότι ο κανονισμός δεν εφαρμόστηκε ποτέ αυστηρά όσον αφορά στο ποιοι θα υποβάλουν ερωτήσεις, με την Τασία Χριστοδουλοπούλου να απαντά ότι εκείνη «θα εφαρμόσει πλήρως τον κανονισμό».
Σημειώνεται, ωστόσο, ότι παραμένει σε εκκρεμότητα το αίτημα της ΝΔ για να έρθουν στη Βουλή οι 4 καναλάρχες και ο Νίκος Παππάς με την κανονική διαδικασία.

1 σχόλιο

  1. "Ο Βενιζέλος ήταν, πάλι, όλη η αντιπολίτευση..."

    Τι γράφεις ρε ΜΑΛΆΚΑ αυτός που έλεγε ότι οι λογαριασμός του Τζοχατζοπουλου ΉΤΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ..."Ο Βενιζέλος ήταν, πάλι, όλη η αντιπολίτευση..."

    Η ότι ο Μαρινάκη και σύζυγος της κ. Ντόρας Μπακογγιάνη Ισίδωρος Κούβελος ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ...

    [[ Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, τα χρήματα προέκυψαν από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και στη συνέχεια μέσω εμβάσματος της Τράπεζας της Ελλάδος εστάλησαν στο Λονδίνο για την αγορά πλοίου, την οποία προτίθεται να κάνει ο κ. Κούβελος..]]

    Εγώ τώρα ο βλάκας ακόμα σκέφτομαι...Αφού οι μετοχές πουλήθηκαν στις ΗΠΑ, τα λεφτά γιατί ήλθαν Ελλάδα;; και από εδώ Λονδίνο;;; Δηλαδή, Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέσω Καλαμάτας!!!! Η εδώ έγινε κάποια η βάφτιση...δεν κατέχω [δεν ξέρω]...Θεωρώ όμως ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμμία αντίλυψη το τι σημαίνει να ζείς με 500 και 600 Ευρώ,έχοντας και παιδιά...

    Και εγώ έχω 120 εκατομμύρια ευρώ ,δολάρια, λίρες, αλλά περιμένω να βγει ο Κυριάκος να πάρω την εργολαβία όλων τον καθαριστριών του δημοσίου..Ανάπτυξη Μητσοτακέικη , Αλαφούζεικη ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ...προτιμούν να αφήνουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό και να κάνουν μπιζνες με τις εδώ τράπεζες ΌΛΟΙ....

    Όμως αυτός είναι Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ κύριοι!!! Μην εξανίστασθε!!! Μην απορείτε!!! Μην διαμαρτύρεσθε!!! Μην εκνευρίζεστε!!!

    Να μην έχεις δουλέψει και ιδρώσει ΠΌΤΕ σου και οι ΚΑΡΑΒΙΕΣ να φτιάχνονται η μία πίσω από την άλλη...

    Ξέρετε τίνος είναι αυτά τα λεφτά; (Μέσω Τραπεζών, funds, stocks, swaps και και και...;) Είναι το παιδιού, που το στέλνουν οι γονείς τους να σας καθαρίσει το τζάμι στο φανάρι, ή εκείνου -το νεγράκι- που λόγω έλλειψης ενός εμβολίου, ενός φλιτζανιού γάλακτος, λίγο-λίγο σβήνουν τα ματάκια του, έως ότου...Έως ότου ...να τζαμώσουν!..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση