GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Αγγλία - Συνελήφθη για φόνο γνωστός πανελίστας

Σάλος έχει προκληθεί στα διεθνή μέσα ενημέρωσης από τη σύλληψη του πανελίστα του σόου κουίζ του BBC, CJ de Mooi! Οι αρχές τον συνέλαβα...


Σάλος έχει προκληθεί στα διεθνή μέσα ενημέρωσης από τη σύλληψη του πανελίστα του σόου κουίζ του BBC, CJ de Mooi!
Οι αρχές τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου για τον πιθανό φόνο τοξικομανή που ομολόγησε στην αυτοβιογραφία του.
Ο 46χρονος πανελίστας στην αυτοβιογραφία του έγραφε πως γρονθοκόπησε έναν άστεγο άντρα που τον πλησίασε με μαχαίρι και στη συνέχεια τον έριξε σε ένα κανάλι του Άμστερνταμ το 1988. «Με βρήκε σε λάθος μέρα και απλά αντέδρασα. Φοβάμαι πως τον σκότωσα. Δεν έχω ιδέα τι του συνέβη», γράφει χαρακτηριστικά.
Στο βιβλίο του περιγράφει ακόμα πως έγινε πόρνη στο Λονδίνο και στο Άμστερνταμ όταν έμεινε άστεγος και αδέκαρος στην εφηβεία του. Ο 46χρονος συνελήφθη όταν προσγειώθηκε στο Heathrow μετά από επαγγελματικό ταξίδι στη Νότια Αφρική.
Ο πρώην πανελίστας του "Former Eggheads", παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με το πραγματικό του όνομα Joseph Connagh και μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με έκδοσή του στις Κάτω Χώρες για τον ισχυρισμό φόνου, ανθρωποκτονίας και επίθεσης πριν από 20 χρόνια.
Ο De Mooi, που ζει με τον σύζυγό του στο Caldicot, στην Ουαλία, αντιτίθεται στην έκδοσή του και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση για να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 28 Νοεμβρίου.
«Ο κατηγορούμενος εμφανίζεται ενώπιον σας σήμερα μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η εισαγγελία του Άμστερνταμ», σημείωσε ο εισαγγελέας Brian Gibbins.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση