GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστός γάμος στην Ύδρα ή χωρισμός για την Κέιτ Μος;

Η Κέιτ Μος και ο Νικολάι φον Μπίσμαρκ βρέθηκαν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα και αγάπησαν τις ομορφιές της τόσο πολύ, που σκέφτονται ν...


Η Κέιτ Μος και ο Νικολάι φον Μπίσμαρκ βρέθηκαν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα και αγάπησαν τις ομορφιές της τόσο πολύ, που σκέφτονται να παντρευτούν στη χώρα μας.
Το 42χρονο διάσημο μοντέλο και ο 29χρονος φίλος της έκαναν διακοπές στην Ύδρα και φωτογραφήθηκαν στον Ισθμό της Κορίνθου.
Σύμφωνα με τη  Sun, το ζευγάρι πέρασε υπέροχα στην Ύδρα, μαγεύτηκε από το νησί και πλέον οι δυο τους σκέφτονται να παντρευτούν εκεί τους επόμενους μήνες, όταν  βγει και επίσημα το διαζύγιό της Μος με τον Τζέιμι Χινς.
 «Ερωτεύτηκαν την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και σχεδιάζουν ήδη τον γάμο τους» αναφέρει άνθρωπος του φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού στην ταμπλόιντ βρετανική εφημερίδα.  Μάλιστα,  αυτή τη φορά η Κέιτ θέλει έναν απλό γάμο. «Και οι δύο θέλουν μια μικρή τελετή με μια χούφτα φίλων και συγγενών» προσθέτει, ενώ επιστρέφοντας στο Λονδίνο θα δώσουν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι.
Ωστόσο, ο γάμος δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί αν αληθεύει το ρεπορτάζ του περιοδικό Star, σύμφωνα με το οποίο η Κέητ Μος επέστρεψε στην αγκαλία του Τζόνι Ντεπ, για  να τον παρηγορήσει για τον χωρισμό του με την την Amber Heard!
Πηγή από το περιβάλλον του διασήμου ηθοποιού, δήλωσε στο περιοδικό: «Μετά από όσα έγιναν με την Amber, η Κέιτέτρεξε αμέσως κοντά του. Η χημεία ανάμεσά τους είναι απίθανη! Είναι σαν να γύρισαν ξανά πίσω στον χρόνο».

Ντεπ και Μος ήταν ζευγάρι από το 1994 έως και το 1998. Μετά τον χωρισμό τους ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Vanessa Paradis, με την οποία απέκτησε και τα δυο παιδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση