GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόβα κορυφής για την ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Ηρακλή

Την ευκαιρία να στρογγυλοκαθίσει μόνη στην κορυφή της Super League έχει η ΑΕΚ. Με νίκη απόψε απέναντι στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ (19:30, Nova...


Την ευκαιρία να στρογγυλοκαθίσει μόνη στην κορυφή της Super League έχει η ΑΕΚ. Με νίκη απόψε απέναντι στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) θα εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και θα κάνει το «ρετιρέ» δικό της πηγαίνοντας από θέση ισχύος στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή.

Μάλιστα, αν η ΑΕΚ βρεθεί στην πρώτη θέση, θα είναι μόνη της στην κορυφή για πρώτη φορά μετά από τις 27 Ιανουαρίου του 2008. Δηλαδή μετά από 3.165 μέρες!

Η αποστολή της απέναντι στον μαχητικό Ηρακλή, που έβγαλε το λάδι στον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα και δυσκόλεψε και την ίδια πάρα πολύ για ένα ημίχρονο στο πρόσφατο φιλικό στο ΟΑΚΑ, δεν θα είναι εύκολη. Και γίνεται δυσκολότερη από τη στιγμή που θα λείψουν ο ιθύνων νους Πέτρος Μάνταλος και ο σκόρερ Ούγκο Αλμέιδα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται πως έχει αποφασίσει πώς θα παρατάξει την ομάδα του εδώ και μέρες. Ο Πέκχαρτ θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης και ο Μπακασέτας θα κινείται πίσω του, στο ρόλο που διέπρεψε πέρσι στον Πανιώνιο. Σταθερά στο ένα άκρο θα είναι ο Πατίτο, ενώ στο άλλο θα βρεθεί ο Βάργκας. Από εκεί και πέρα, η μόνη αλλαγή είναι αυτή του Μπακάκη αντί του Γκάλο στο δεξί άκρο άμυνας, καθώς Ανέστης στο τέρμα, Τσιγκρίνσκι και Λέσκοτ στα στόπερ, Ντίντακ αριστερά και Σιμόες-Γιόχανσον στον άξονα είναι ακλόνητοι.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σαν αλλαγή, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Χρήστος Αραβίδης.

Σύμμαχος της ΑΕΚ είναι και η παράδοση, καθώς μετρά 44 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες ως γηπεδούχος απέναντι στον Ηρακλή για το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στους δύο μεγάλους απόντες, όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμοι για Ολυμπιακό. Ο Πέτρος Μάνταλος επιστρέφει αύριο από την Ιταλία, όπου μετέβη αρχικά για να εξεταστεί κι εν συνεχεία για να κατασκευαστεί μια ειδική προστατευτική μάσκα που θα ταιριάζει «γάντι» στα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Αυτή θα του δώσει τη δυνατότητα να προπονηθεί με την ομάδα από την Τετάρτη και φυσικά να παίξει την Κυριακή στο Φάληρο. Όσο για τον Αλμέιδα, οι ενοχλήσεις στη μέση έχουν υποχωρήσει και θα ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και ένταση στις προπονήσεις.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση