GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τόσκας για τα Εξάρχεια: Θα ακολουθήσουν κι άλλες επιχειρήσεις

«Θα ακολουθήσουν και άλλες αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια», δήλωσε ο Νίκος Τόσκας, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου σ...


«Θα ακολουθήσουν και άλλες αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια», δήλωσε ο Νίκος Τόσκας, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Realnews και τη δήλωσή του ότι «θα τελειώσω με το άβατο των Εξαρχείων από τον πρώτο μήνα», ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σημείωσε:

«Ξέρετε ποια είναι η λογική απάντηση, το γιατί δεν τα κάνατε παλιά. Μετά από 25 χρόνια για πρώτη φορά έγινε επιχείρηση οργανωμένη, συστηματική, “κόψαμε” τα κεφάλια της αλβανικής μαφίας των ναρκωτικών στα Εξάρχεια. Είχαμε δει άλλες επιχειρήσεις, με τα ΜΑΤ να μπαίνουν μέσα, με τις κάμερες προτοποθετημένες των καναλιών. Κάνανε μία επιχείρηση “σόου" και φεύγανε. Δεν επιδιώκουμε τέτοιου είδους επιχείρησης, χωρίς αποτέλεσμα και για επικοινωνιακούς λόγους».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε στα Εξάρχεια, με αυτήν την επιχείρηση που κάναμε και με άλλες που θα ακολουθήσουν, σε μία περιοχή που είχε γίνει ο “σκουπιδότοπος”, το “χαλί”, κάτω από τα οποίο πετάγονταν όλα τα προβλήματα της Αθήνας».

Ο κ. Τόσκας ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ως προς την κατάσταση που επικρατεί για τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους τόσο η Πυροσβεστική όσο και η Αστυνομία. Όπως ανέφερε, «έχει αγγίξει κύρια την ετοιμότητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η αμέλεια τόσων ετών, με αποτέλεσμα τα περισσότερα πυροσβεστικά αεροσκάφη να είναι της δεκαετίας του ’70, θα μπορούσαν να είχαν αντικατασταθεί, να έχουν συμπληρωθεί, υπάρχουν ορισμένα που αγοράστηκαν το 2001. Έπρεπε να είμαστε πολύ πιο έτοιμοι, παλεύουμε με τα ψέματα. Ηρωική η προσπάθεια των πιλότων και των πυροσβεστών».

«Τα αστυνομικά αυτοκίνητα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «έχουν πάνω από 400.000 χιλιόμετρα το καθένα, δεν νομίζω κανένας από εμάς να έχει αυτοκίνητο τέτοιου είδους. Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Χθες υπέγραψα διαγωνισμό με χρήματα που βρήκαμε από εκτροπή κονδυλίων ευρωπαϊκών από άλλους σκοπούς που δεν χρειάζονταν για να αγοράσουμε 350 αυτοκίνητα».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση