GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έχω σκοτώσει γυναίκες και παιδιά στον πόλεμο"

Ο αμερικανός στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων και παλαιστής MMA, Tim Kennedy απευθύνθηκε με ανάρτηση στους 181,000 θαυμαστές του στο Fa...


Ο αμερικανός στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων και παλαιστής MMA, Tim Kennedy απευθύνθηκε με ανάρτηση στους 181,000 θαυμαστές του στο Facebook, δίνοντας συμβουλές σε αυτούς που παρουσιάζουν διαταραχή μετατραυματικού στρες, αντλώντας χρήσιμες εμπειρίες από τη στρατιωτική του θητεία.

Ο καλιφορνέζος, που αυτοαποκαλείται ως "Αμετανόητος Αμερικανός" και έχει υπηρετήσει στο Ιράκ και το Αφγανιστάν ανέφερε πως έκανε την επιλογή να μην έχει εφιάλτες κάθε βράδυ ή να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και αντ' αυτού, επέλεξε να κάνει τη "διαφορά".
"Με ρωτούν καθημερινά, πώς και γιατί δεν έχω μετατραυματικό στρες", ανέφερε  εξηγώντας στους ακόλουθούς του στα social media ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη που κάποιος θα ρωτούσε για το θέμα.
"Έχω σκοτώσει γυναίκες και παιδιά στον πόλεμο. Έχω δει φίλους μου και συναδέλφους στρατιώτες να καίγονται ζωντανοί. Η ενήλικη ζωή μου είναι γεμάτη με εικόνες που μόνο στις τρομακτικές ταινίες βλέπει κανείς..."Δε δίνω δεκάρα για το πώς λένε ότι θα επουλωθούν οι πληγές, θα σου πω πώς θα γίνεις καλύτερα. Σταμάτα να είσαι φοβιτσιάρης. Σήκω πρωί και προπονήσου. Ασκήσου τόσο δυνατά μέχρι να ματώσουν τα χέρια σου και ο ιδρώτας σου να στάζει οξύ..."
Το post καταλήγει με φράσεις του τύπου "δώσε τον καλύτερό σου εαυτό... ένα σκληρό άτομο που δύσκολα θα πειράξει κάποιος"
Ο Kennedy, είναι επαγγελματίας παλαιστής για 15 χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του αρκετούς τίτλους.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση