GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάκης… έτοιμος για όλα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη Σου «πρόδωσα» ότι ο πολυπράγμων Λάκης Λαζόπουλος θα «χτυπήσει» και πάλι στο «...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Σου «πρόδωσα» ότι ο πολυπράγμων Λάκης Λαζόπουλος θα «χτυπήσει» και πάλι στο «Γκλόρια» με την έξοχη γαλλική κωμωδία των μαιτρ Matthieu Delaporte και Alexandre  de la Patellière που αγαπήσαμε στη χώρα μας απόο το σαρωτικό έργο τους “Για όνομα” που θα επαναληφθεί στο θέατρο “Αλίκη”, σου «πρόδωσα» ότι μαζί του θα έχει τους άξιους Μαρία Λεκάκη, Λευτέρη Ελευθερίου και στο…καπάκι σου «πρόδωσα» ότι τη σκηνοθεσία της υποσχόμενης δουλειάς θα κάνει ο «πολύς» Δημήτρης Λάλος!
Τώρα …επιστρέφω για να σε ενημερώσω ότι οι πρόβες ξεκίνησαν και ο Λάκης είναι ενθουσιασμένος με την έξυπνη επιλογή του να βάλει σκηνοθέτη τον Λάλο!
Πηγές μου λένε πως μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν κι ότι θεωρεί ότι θα κάνει μια ζηλευτή «ανάγνωση» του έργου ο τάχιστα ανερχόμενος σκηνοθέτης,που είναι και εξαίρετος ηθοποιός!Λάκης,έτοιμος για όλα λοιπόν και να μου το θυμηθείς, τώρα που θα ρίξει όλο το βάρος του στο ρόλο του θα σκίσει!
Θες και στόρι; Ένα ζευγάρι αποφασίζει να…ξεφορτωθεί τους φίλους του που βαριέται μέσα απο αποχαιρετιστήρια δείπνα. Πρώτο του θύμα είναι ο πιο παλιός τους φίλος, ο οποίος πηγαίνοντας στο δείπνο φέρνει ανατροπές και την απόλυτη…κόλαση! Σκέψου το αυτό και σε διασκευή του Λάκη και καταλαβαίνεις τι κλάμα θα κάνουμε από τα γέλια! Λάβε θέση!
Υ.Γ. Νέο! Την προώθηση της δουλειάς ανέλαβε η BrainCo A.E. γεγονός που σημαίνει ότι ο Λάκης «συναντιέται» εκ νέου με την Σεμίνα Διγενή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση