GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ της κ. Ρεπούση...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Μία ακόμη παραβίαση της υπόσχεσής μου. Με έκπληξη διαβάζω σχόλια της κ. Ρεπούση στο προφίλ της που κατηγορεί τους ...


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Μία ακόμη παραβίαση της υπόσχεσής μου. Με έκπληξη διαβάζω σχόλια της κ. Ρεπούση στο προφίλ της που κατηγορεί τους Αρβανιτόπουλο και Λοβέρδο για την ισοπέδωση του ν. Διαμαντοπούλου. Θέλει πολύ θράσος η πρωταγωνίστρια της αντιμεταρρύθμισης, η σφοδρή πολέμιος του ν.4009/2011 που ως υπεύθυνη παιδείας της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ συνεργάστηκε με πάθος με τον Αρβανιτόπουλο για να ισοπεδώσουν τη μεταρρύθμιση, να κατηγορεί άλλους για όσα έκανε αυτή. Και ως βουλευτής υπερψήφισε εν χορδαίς και τυμπάνοις την ισοπέδωση. Η κ. Ρεπούση, επίσης, κατηγορεί τη ΝΔ ότι με την ψήφο της υπέρ του ν. Διαμαντοπούλου κατήργησε τη μεταρρυθμιση Γιαννάκου! Θέλει πολύ θράσος η υπεύθυνη παιδείας της ΔΗΜΑΡ που το καλοκαίρι του 2011 διέλυσε τον τομέα παιδείας της ΔΗΜΑΡ για να μην υπερψηφιστεί από την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ ο νόμος Διαμαντοπούλου (και το κατάφερε), να κατηγορεί τους άλλους που τον ψήφισαν. Θέλει πολύ θράσος να παρουσιάζεις τον ν. Διαμαντοπούλου ως κατάργηση της μεταρρύθμισης Γιαννάκου, όταν όλοι γνωρίζουν ότι κράτησε και πάτησε πάνω στα βασικά χαρακτηριστικά της. Με έκπληξη διαβάζω ακόμη ότι κατά την κ. Ρεπούση, ο ΣΥΡΙΖΑ στη δευτεροβάθμια συνεχίζει την τολμηρή πολιτική Διαμαντοπούλου!!! Την πολιτική που ο ΣΥΡΙΖΑ πολέμησε λυσσαλέα και στοχοποίησε την Άννα Διαμαντοπούλου με αισχρές συκοφαντίες. Δεν είμαστε όλοι λωτοφάγοι σε αυτήν τη χώρα. Είναι μικρή η Ελλάδα και γνωριζόμαστε.
(από Orestis Kalogirou)

1 σχόλιο

  1. Λούκας Φωτεινός30 Σεπ 2016, 9:00:00 π.μ.

    Αναφέρεστε σε διαδικασίες: " κατηγορεί τους για ισοπέδωση . Θέλει πολύ θράσος η πρωταγωνίστρια η σφοδρή πολέμιος που ως υπεύθυνη συνεργάστηκε με πάθος να ισοπεδώσουν, να κατηγορεί για όσα έκανε Και υπερψήφισε εν χορδαίς και τυμπάνοις. κατηγορεί ότι με ψήφο κατήργησε που διέλυσε να μην υπερψηφιστεί (και το κατάφερε), να κατηγορεί τους που τον ψήφισαν. πολύ θράσος να παρουσιάζεις ως κατάργηση της μεταρρύθμισης όταν όλοι γνωρίζουν ότι κράτησε και πάτησε πάνω στα βασικά. Με έκπληξη διαβάζω ακόμη ότι συνεχίζει την τολμηρή .
    ..."

    Ποιό είναι το επίμαχο περιεχόμενο στο οποίο αναφέρεστε στο κείμενό σας; Τα σημεία ποια είναι;

    Χωρίς αναφορά σε περιεχόμενο ματαιώνεται οποιαδήποτε κριτική και αντίθετα επικροτείται ο βυζαντινισμός. Αλλά ακόμη κι αν εσείς επιμένετε να εξετάζετε τον βυζαντινισμό, εμείς σαν αναγνώστες χρειαζόμαστε και πάλι τη κριτική στα περιεχόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση