GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Ο Καλογρίτσας είναι δικός τους

«Ο Καλογρίτσας είναι ο δικός τους, είναι γνωστό ότι είναι φίλος της κυβέρνησης» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον R...


«Ο Καλογρίτσας είναι ο δικός τους, είναι γνωστό ότι είναι φίλος της κυβέρνησης» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Ο κ. Καλογρίτσας έχει συγγενικές σχέσεις με μέλη της κυβέρνησης, εδώ πρόκειται για μέγα σκάνδαλο το οποίο αποκαλύφθηκε μέσα από την πίεση της αντιπολίτευσης. Θέλουν να κλείσουν κανάλια για να ανοίξουν τα δικά τους» σημείωσε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε ότι «είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη επιτροπή, που διορίστηκε από την κυβέρνηση με τη συγκεκριμένη πολιτική απόφαση του γενικού γραμματέα που είναι κυβερνητικός, επέτρεψε να προχωρήσει σε μία διαδικασία και να οριστεί οριστικός υπερθεματιστής κάποιος ο οποίος δεν έχει 1 ευρώ και έχει προσκομίσει για απόδειξη του Πόθεν Έσχες του τη δήλωση ενός τρίτου που έχει κάτι βοσκοτόπια»

Αναφερόμενος στην πενταμελή επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Βορίδης δήλωσε ότι είχε πολιτική οδηγία από τον κ.Παππά να βγάλει γρήγορα το πόρισμα.  

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση