GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κουρουμπλής στον Παπαδάκη: Αν ήμουν εκεί θα είχε φύγει ο Γεωργιάδης – ΒΙΝΤΕΟ

Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η συζήτηση μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αντιπροέ...


Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η συζήτηση μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για το θέμα του συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά.
Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος δεν ήταν στο στούντιο αλλά σε ζωντανή σύνδεση, είπε απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργο Παπαδάκη:
«Μπορείτε να με καλέσετε όποτε θέλετε μαζί με τον κ. Γεωργιάδη, αλλά να είμαι εκεί στο στούντιο για να πούμε αυτά που πρέπει να πούμε».
«Έπρεπε να ήμουν εκεί. Να με καλέσετε εκεί. Όπως είχε φύγει την άλλη φορά από την εκπομπή θα είχε ξαναφύγει. Τώρα είμαι εξ αποστάσεως και δεν μπορώ να απαντώ όπως πρέπει. Όποτε θέλετε να μας καλέσετε μαζί» συνέχισε ο κ. Κουρουμπλής.
«Δέχομαι κύριε Παπαδάκη, εννοείται»  απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση