GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΑΣΘ: Ζητούν λύση εδώ και τώρα οι επαγγελματίες

Λύση «εδώ και τώρα» στα αλυσιδωτά προβλήματα που δημιουργεί η επίσχεση εργασίας των απασχολουμένων στον ΟΑΣΘ, ζητεί με σημερινή του α...


Λύση «εδώ και τώρα» στα αλυσιδωτά προβλήματα που δημιουργεί η επίσχεση εργασίας των απασχολουμένων στον ΟΑΣΘ, ζητεί με σημερινή του ανακοίνωση ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης.

Υπογραμμίζοντας ότι η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, για έβδομη ημέρα σήμερα, έχει «παραλύσει κυριολεκτικά την αγορά» και ότι οι επαγγελματίες του νομού Θεσσαλονίκης «έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και δεν αντέχουν να δέχονται νέα πλήγματα», ο κ. Ζορπίδης ζητεί από την κυβέρνηση, τους βουλευτές των κομμάτων και τους αιρετούς της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης «να σπεύσουν, να δώσουν λύση και να ξαναρχίσουν τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ».

Τονίζει: «Φτάνουν πια οι διαπιστώσεις, οι περιγραφές, οι εκκλήσεις και οι διαμαρτυρίες. Απαιτούμε λύση. Δεν είναι δυνατό να ταλαιπωρείται έτσι μία ολόκληρη πόλη και απλώς να σχολιάζουμε. Μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες οι πολίτες δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους επί έξι μέρες λόγω μίας απεργίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση