GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Η Κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το άρθρο της α ναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, αρμόδιας για την καταπολέμηση ...


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το άρθρο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, αρμόδιας για την καταπολέμηση ανεργίας,Ράνιας Αντωνοπούλου στην Αυγή υπό τον τίτλο "το τρίτο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας μας". 

"Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Κάθε επαφή με την κοινωνία.

Την ώρα που τα νοικοκυριά στενάζουν από τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου, η υπουργός αναπληρώτρια Εργασίας κυρία Αντωνοπούλου, αρθογραφεί - που αλλού; - στην "Αυγή" ότι "το τρίτο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας μας"!" τονίζει η ΝΔ και προσθέτει:

"Θυμίζουμε απλά στην κυρία Αντωνοπούλου ότι το τρίτο, αχρείαστο Μνημόνιο, που υπέγραψαν οι Τσίπρας – Καμμένος, είναι αυτό που επέβαλε δυσβάσταχτους φόρους και έκοψε μισθούς, συντάξεις και ΕΚΑΣ".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση