GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ιβάν Σαββίδης τοιχογραφία σε εκκλησία!

Αληθινή τοιχογραφία σε εκκλησία έγινε ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένειά του. Πρόκειται για τον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος στο Πρόχωμα...


Αληθινή τοιχογραφία σε εκκλησία έγινε ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένειά του.
Πρόκειται για τον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, μια εκκλησία που έφτιαξε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και επιχειρηματίας στη μνήμη των γονιών του,  πιστό αντίγραφο του ναού που υπάρχει στο χωριό του, τη Σάντα Γεωργίας.
Στην εκκλησία υπάρχει μάλιστα και μια αγιογραφία στην άκρη της οποίας εμφανίζεται σύσσωμη η οικογένεια Σαββίδη να κρατάει στα χέρια της την εκκλησία του Αγ. Πνεύματος της Σάντας και να την προσφέρει στον… Κύριο!

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, χαρακτηριστική είναι και η φράση που αναγράφεται στα Ρωσικά ακριβώς από κάτω και η οποία αναφέρει: «Δέσποτα δέξου αυτόν τον ναό ως δώρο (προσφορά) από τους δούλους σου, Ιωάννη (ιβάν), Κυριακή, Γεώργιο και Νικόλαο και άκου την προσευχή των προσευχόμενων στον ναό αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση