GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το καλοκαίρι τα σπουδαία για τη Λεωφόρο

Το καλοκαίρι του 2017 πρόκειται να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος των έργων ανακαίνισης της Λεωφόρου, όπως συμφωνήθηκε μετά από συζήτηση π...


Το καλοκαίρι του 2017 πρόκειται να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος των έργων ανακαίνισης της Λεωφόρου, όπως συμφωνήθηκε μετά από συζήτηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Αντρέα Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα, καθώς κρίθηκε ότι για αγωνιστικούς λόγους αυτή είναι η ενδεδειγμένη λύση.
Οι «πράσινοι» περιμένουν την οικοδομική άδεια ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα κυρίως έργα (τέσσερις «πύργοι», επιπλέον διώροφες κερκίδες, πλέγμα κλπ). Έχει φθάσει εδώ και καιρό στα χέρια των ανθρώπων του συλλόγου το έγγραφο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, το οποίο βγήκε τη Δευτέρα (06/09) στη δημοσιότητα και είναι ένα από τα απαιτούμενα έγγραφα στον φάκελο για την άδεια. Θεωρείται θετική η εξέλιξη ότι εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τα έργα και κυρίως για τις επιπλέον κερκίδες και τους «πύργους».
Ωστόσο, υπολογίζεται ότι πριν το τέλος του 2016 δεν θα έχει βγει η άδεια και γι' αυτό κρίθηκε ότι θα αποτελέσει εμπόδιο αγωνιστικά το να ξεσπιτωθεί ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της σεζόν και να αγωνιστεί σε κάποια ματς στο ΟΑΚΑ. Το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου κύκλου των έργων έχει ολοκληρωθεί. Μέχρι στιγμής τοποθετηθεί οι πρώτες σουίτες στη Λεωφόρο, ενώ έχουν τοποθετηθεί νέα καθίσματα, έχουν γίνει βαψίματα, μονώσεις και επισκευές στους εσωτερικούς χώρους στις θύρες 9-11 του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση