GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΟΡΓΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ για τον Λαζόπουλο. Τι του είπε στο τηλέφωνο...

Έχουμε συνέχεια στο ρεπορτάζ γι τη στάση του Λάκη Λαζόπουλου σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες. Ύστερα από τις χθεσινές πληροφορίες μας...

Έχουμε συνέχεια στο ρεπορτάζ γι τη στάση του Λάκη Λαζόπουλου σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες. Ύστερα από τις χθεσινές πληροφορίες μας, το Press-Gr έμαθε ότι ο ιδιοκτήτης του Αlpha Δημήτρης Κοντομηνάς επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του όπως και με άλλα στελέχη του σταθμού.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κ. Κοντομηνάς μίλησε σε υψηλούς τόνους μη κρύβοντας την οργή του για την εξέλιξη στο θέμα των αδειών. Φέρεται μάλιστα να χρέωσε στον Λάκη Λαζόπουλο ότι ενώ από το 2014 είχε παίξει ρόλο στο να διαμορφωθεί γραμμή υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και είχε παρασύρει συνολικά τον σταθμό και την ιδιοκτησία του προς αυτή την κατεύθυνση, αυτή η επιλογή αποδείχθηκε λάθος διότι το αποτέλεσμα την κρίσιμη ώρα ήταν αρνητικό.

Ο κ. Κοντομηνάς ζήτησε από τον Λάκη Λαζόπουλο να συστρατευθεί με το υπόλοιπο δυναμικό του Alpha στη μεγάλη μάχη που ξεκινά. Εκείνος όμως επιφυλάχθηκε να απαντήσει, επιβεβαιώνοντας τις χθεσινές πληροφορίες μας ότι θέλει να κρατήσει αποστάσεις.
Οι επόμενες ημέρες επομένως θα είναι κρίσιμες και ως προς αυτό το θέμα...

Ο Mediakos

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση