GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζελβέγκερ: Μπορώ να κάνω τη Μπρίτζετ Τζόουνς έως τα γεράματά της

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ δήλωσε σήμερα ότι είναι έτοιμη να ενσαρκώνει τον ρόλο της Μπρίτζετ Τζόουνς έως τα γεράματά της, ε...


Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ δήλωσε σήμερα ότι είναι έτοιμη να ενσαρκώνει τον ρόλο της Μπρίτζετ Τζόουνς έως τα γεράματά της, ενώ η τρίτη κατά σειρά ταινία με πρωταγωνίστρια την διασημότερη ίσως εργένισσα του Λονδίνου και με τίτλο «Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς» (Bridget Jones Baby) θα αρχίσει σύντομα να προβάλεται στη μεγάλη οθόνη.
Την Δευτέρα, στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, η Ρενέ Ζελβέγκερ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να συνεχίσει τις περιπέτειές της Μπρίτζετ Τζόουνς στη μεγάλη οθόνη.
«Από άποψη εγωισμού, αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ αστείο να την βλέπουμε να αυτοσχεδιάζει, να βιώνει τη μητρότητα και αυτά που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν» δήλωσε η 47χρονη πρωταγωνίστρια σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Παρίσι.
«Ωστόσο είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να θέσετε στην Έλεν Φιλντινγκ», τη συγγραφέα των μπεστ σέλερ που αφηγούνται τις περιπέτειες της Βρετανίδας που είναι αδέξια, άτυχη και εθισμένη στο λευκό κρασί.
«Θα ήταν πράγματι κάτι (το σημαντικό) να καλύψουμε μια ολόκληρη ζωή» πρόσθεσε ο συμπρωταγωνιστής της Κόλιν Φερθ, που υποδύεται τον γοητευτικό δικηγόρο, Μαρκ Ντάρσι.
Μετά «το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» (2001) και «Μπρίτζετ Τζόουνς: Η επόμενη σελίδα» (2004), η ταινία "Bridget Jones Baby" που θα προβάλλεται από την επόμενη εβδομάδα σε πολλές χώρες.
Στην ταινία, η Μπρίτζετ, που είχε γίνει παραγωγός σε μια ενημερωτική εκπομπή, είναι και πάλι εργένισσα, ηλικίας 43 ετών, ενώ έχει χωρίσει με τον Μαρκ Ντάρσι.
Έπειτα από μια νύχτα πάθους με έναν πάμπλουτο Αμερικανό (Πάτρικ Ντέμπσεϊ) και άλλη μια νύχτα με τον πρώην της σύντροφο, εμπλέκεται σε μια σειρά περιπέτειες ενώ μένει έγκυος, χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση