ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Σπίρτζης: Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης -ΒΙΝΤΕΟ

Share it:

«Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου» σημείωσε ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης σχετικά με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Το συνολικό τίμημα που θα λάβει το ελληνικό Δημόσιο έχει περάσει κάθε προσδοκία» τόνισε ο κ. Σπίρτζης προσθέτοντας ότι «ούτε εμείς δεν περιμέναμε ότι το τίμημα θα φτάσει σε τέτοιο ποσό».

«Πιστεύω ότι οι εργαζόμενοι, γενικά στον χώρο των ΜΜΕ, θα έχουν πολύ περισσότερες θέσεις εργασίας, με τη συνολική ρύθμιση» κατέληξε ο κ. Σπίρτζης. 

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Share it:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση