GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δάκρυα του Κωνσταντίνου στη βράβευση των Ολυμπιονικών - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινημένος ο Κωνσταντίνος παρέδωσε το βραβείο στην αθλήτρια της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου, στην τελετή βράβευσης των αθλητών που σ...


Συγκινημένος ο Κωνσταντίνος παρέδωσε το βραβείο στην αθλήτρια της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου, στην τελετή βράβευσης των αθλητών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στο Ζάππειο Μέγαρο.
Καταβεβλημένος, με ένα μπαστούνι στο χέρι, είπε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του: «Αυτό που δεν γνωρίζουν οι Έλληνες και καλό είναι να το μάθουν ότι οι αθλητές κάνουν μεγάλη προσπάθεια και ως εκ τούτου, τους ευχαριστώ κυρίως που μας έδωσαν ένα χαμόγελο αυτές τις δύσκολες μέρες και κύριε πρόεδρε ευχαριστώ για την ενίσχυση».
Ο Κωνσταντίνος βρέθηκε στην εκδήλωση ως Ολυμπιονίκης, καθώς το 1960 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης στα σκάφη τύπου «Ντράγκον» στην ιστιοπλοΐα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση