GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σύσκεψη, η συζήτηση και η λύση!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός με χιουμοριστική πικρόχολη διάθεση Ενοχλημένος ο υπουργός αμύνης κ. Καμμένος από την δημόσια καταγγελία ...

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
με χιουμοριστική πικρόχολη διάθεση

Ενοχλημένος ο υπουργός αμύνης κ. Καμμένος από την δημόσια καταγγελία και επίπληξη του Αντιστράτηγου ε.α κ. Δρακωνάκη για την συνήθεια του να ντύνεται συνεχώς με τις διάφορες στολές των ενόπλεων δυνάμεων συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με στενούς τους συνεργάτες προκειμένου να τους συμβουλευτεί για το θέμα αυτό. Τα μικρόφωνα του «Μεταξύ Σοβαρού & Αστείου» ήταν εκεί:

Καμμένος- Κύριοι ησυχία σας παρακαλώ!... το θέμα που σας κάλεσα είναι πολύ σοβαρό και θέλω τις δικές σας τεκμηριωμένες απόψεις προκειμένου να αντικρούσω τις τελευταίες αήθεις επιθέσεις προς το πρόσωπο μου από κάποιους ληγμένους στρατόκα@λους!

1ος Σύμβουλος- κ. Υπουργέ πράγματι το θέμα είναι σοβαρό και θα έχει επιπτώσεις ακόμα και στην ασφάλεια της χώρας αφού οι "άσπονδοι" φίλοι καιγείτονες μας οι Τούρκοι θεωρούν ότι όλες αυτές οι φωνές, οι ψίθυροι αλλά κυρίως τα κρυφογελάσματα του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του επιτελείου και των μονάδων πίσω από την πλάτη σας για τις κατά καιρούς εμφανίσεις σας δείχνουν ότι το στράτευμα έχει απωλέσει την πειθαρχία και το αξιόμαχο των δυνατοτήτων του.

Καμμένος- Τι να κάνω κύριοι αυτή μου την αδυναμία την κουβαλάω από παιδί
δηλ. πάντοτε ήθελα να προσαρμόζω το ντύσιμο μου ανάλογα με το τι έκανα ή με το που βρισκόμουν.

2ο Σύμβουλος- Θα σας παρακαλούσαμε αν μπορούσατε να γίνεται ποιος σαφής για να καταλάβουμε το τι ακριβώς σας συμβαίνει!

Καμμένος- Ναι έχετε δίκιο θα σας δώσω μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα για να κατανοήσετε το πρόβλημα μου. Όλα ξεκίνησαν από τα παιδικά μου χρόνια και τα πρώτα μου παιχνίδια δηλ. όταν τα γειτονόπουλα με καλούσαν να παίξουμε περνά περνά η μέλισσα εγώ έβαζα δυο φτερούγες στην πλάτη και έκανα την αρσενική μέλισσα την λεγόμενη κηφήνα!

Σύμβουλοι- Πω πω….

Καμμένος- Α!.. τώρα θυμήθηκα την πρώτη μου εκδρομή με το σχολείο στα χιόνια ενώ όλοι έπαιξαν χιονοπόλεμο εγώ έκανα τον χιονάνθρωπο και μάλιστα ένα βρωμόπαιδο συμμαθητής μου, μου πέταξε μια χιονόμπαλα με πέτρα μέσα και μου έσκισε το φρύδι!

Σύμβουλοι- Ωωωωωω…..

Καμμένος- Μη κάνετε ω γιατί έχω και άλλο!.. όλοι θυμάστε το γνωστό παιχνίδι που λέγεται μακριά γαϊδούρα.

Σύμβουλοι- Ναι, ναι ναι..…

Καμμένος- Εκεί έδινα τα ρέστα μου γιατί έβαζα κάτι μεγάλα αυτιά από πετσί σαν αυτά του γαϊδουριού και φορούσα και ένα μικρό σαμάρι από ένα πόνυ που είχε ο παππούς μου!

Σύμβουλοι- Χα χα χα….

Καμμένος- Πάθατε πλάκα ε… ακούστε λοιπόν και το χειρότερο!... ενώ όλοι σας μικροί έχετε παίξει κρυφτό εγώ δεν έπαιξα ποτέ! (εδώ φάνηκε η θλίψη στο πρόσωπο του και ένα δάκρυ κύλησε στο αναψοκοκκινισμένο του μάγουλο)

Σύμβουλοι- Γιατί, γιατί;

Καμμένος- Να γιατί εγώ πάντοτε λόγω σωματικής διάπλασης έκανα το δέντρο, το βράχο, το ντουβάρι κ.α για να κρύβονται οι άλλοι πίσω μου!(εδώ ξεσπάει σε αναφιλητά)

Όλοι στην αίθουσα παγώνουν και για λίγα λεπτά επικρατεί απόλυτη σιωπή μέχρι που ένας σύμβουλος σχεδόν ψιθυριστά του λέει..

3ος Σύμβουλος- Μη κλαίτε υπουργέ μου δεν φταίτε εσείς πιθανόν να είστε άρρωστος να πως είναι ο κ. Φίλης ο υπουργός παιδείας που τον παίρνει ο ύπνος με στην Βουλή έτσι και εσείς σίγουρα χρειάζεστε ιατρική βοήθεια.

Καμμένος- Ναι το ξέρω και για αυτό επισκέφτηκα προ καιρού κάποιον ειδικό ο οποίος κατόπι λεπτομερών εξετάσεων έκανε την γνωμάτευση του.

Σύμβουλοι- Πέστε μας, πέστε μας….

Καμμένος- Κύριοι!... εκτός από διατροφική, πάσχω και από ενδυματολογική βουλιμία η οποία με ωθεί όπως σας προείπα πάντοτε να θέλω να προσαρμόζω το ντύσιμο μου ανάλογα με το τι κάνω ή με το που βρίσκομαι.
Όσο για το τωρινό πρόβλημα με τις κρίσεις και τις επικρίσεις των διαφόρων με την κουβέντα που κάναμε με την οποία σας είπα τα εσώψυχα μου θεωρώ ότι βρήκα την λύση για να μην ξαναπεί κανείς … τίποτα, τίποτα!
Λύεται η συνεδρίασης!

Υποσημείωση
Η τυχόν ταύτιση προσώπων και γεγονότων με το παραπάνω αφήγημα (το οποίο είναι προϊόν αρρωστημένης φαντασίας) είναι εντελώς τυχαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση