GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου: Ας καταγγείλει η ΝΔ και τον... Μητσοτάκη!

Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να εξηγήσει ευθέως αν θα επιστρέψει τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, είναι το ...


Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να εξηγήσει ευθέως αν θα επιστρέψει τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, είναι το σχόλιο κυβερνητικών πηγών για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κορυφαίων στελεχών της στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών εθνική εμβέλειας.

«Παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά και με αμείωτο ενδιαφέρον τον κ. Δένδια να υπόσχεται στους καναλάρχες ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιστρέψει τα 246 εκατομμύρια του διαγωνισμού για τις άδειες, και τον κ. Κουμουτσάκο να τον αδειάζει, πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα», αναφέρουν, ειδικότερα, οι ίδιες πηγές και σχολιάζουν: «Ωραία "Συμφωνία Αλήθειας".. Ας συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους».

Εξάλλου, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού παραπέμπει τη ΝΔ σε τηλεοπτικές δηλώσεις του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, και τις εκτιμήσεις του ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας θα βγάλει αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, και την καλεί να... καταγγείλει τον ίδιο τον αρχηγό της για απόπειρα παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης.

«Ωρύεται από το πρωί η Νέα Δημοκρατία, ότι ο πρωθυπουργός επιχειρεί να προκαταλάβει τις αποφάσεις του ΣτΕ για τις άδειες. Αντιλαμβανόμαστε ότι το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, θεωρεί παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και τις δηλώσεις του ίδιου του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και υπογραμμίζει ότι στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει: «Αφήστε να δούμε καταρχάς, γιατί δική μου εκτίμηση είναι, κύριε Παπαχελά, ότι ο νόμος αυτός δεν πρόκειται να σταθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Οποιοσδήποτε διαβάζει το Σύνταγμα καταλαβαίνει ακριβώς τι λέει ο συνταγματικός νόμος».

«Περιμένουμε πύρινη καταγγελία από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εναντίον του αρχηγού τους», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας ότι πίσω από την ανησυχία της για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, υπάρχει ο πόνος της για τους καναλάρχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση