GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αγωνία και οι αντιδράσεις των δημοσιογράφων για τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών

Τη δική τους αγωνία περνούσαν οι εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι και τεχνικοί στα τηλεοπτικά κανάλια, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η μαρ...


Τη δική τους αγωνία περνούσαν οι εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι και τεχνικοί στα τηλεοπτικά κανάλια, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η μαραθώνια διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Σε αρκετές περιπτώσεις οι δημοσιογράφοι πέρασαν την νύχτα συγκεντρωμένοι όλοι μαζί στις αίθουσες σύνταξης των καναλιών τους, περιμένοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ανέβασαν τη φωτογραφία στον λογαριασμό του καναλιού στο twitter.
Η επόμενη ημέρα βρήκε κάποιους από τους εργαζόμενους «παγωμένους» για το γεγονός ότι το κανάλι στο οποίο εργάζονται δεν πήρε άδεια.
Χαρακτηριστικές ήταν οι αναρτήσεις τους που έκαναν στους λογαρισμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


1 σχόλιο

  1. Ούτε ένας ΕΝΤΙΜΟΣ δημοκράτης ΕΛΛΗΝΑΣ δημοσιογράφος δεν υπάρχει????????
    =============================================================
    Ν. Βράχος

    ΔΕΝ ΜΑΣ ‘’ΕΚΑΝΕ’’ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ?
    Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε?
    Έτσι φτάσαμε εδώ που ‘’φτάσαμε’’ !
    *Ο Καραμανλής πτώχευσε την Ελλάδα, όπως ξέρουμε ΠΛΕΟΝ όλοι και κανείς δικαστής ΄η άλλος αρμόδιος υπεύθυνος, δεν άσκησε εναντίον του, οποιασδήποτε μορφής δίωξη ή και έλεγχο. Παραμένει ατιμώρητος, θρασύδειλος και μπουκωμένος εισπράττοντας την βουλευτική του αμοιβή ΧΩΡΙΣ καμία αντιπαροχή και προσφορά.
    *Ο Σαμαράς έδωσε ‘’γη και ύδωρ’’ στους Γερμανούς και παρέδωσε και τον Χριστό ακόμη στο διάβολο για τιμωρία μέχρις ότου απεκάλυψε την φιλομνημονιακή του υπόσταση , προδοσία και εφιαλτική αδυναμία του και πιστεύω του.
    *Ο Βενιζέλος και οι αποστάτες του, σαν άλλος Τούρκογλου, ‘’αξιώθηκε’’! να μπει ΠΡΩΤΟΣ στη λίστα των σύγχρονων αποστατών και προδοτών, προδίδοντας και παραδίδοντας την δημοκρατική παράταξη και πολιτική του υπόσταση, θυσία και βορά, στις πρόστυχες επιδιώξεις του Σαμαρά και τις προσωπικές ονειρώξεις και κομματικές εγκληματικές κυβιστήσεις του.
    *Ποτέ, στη πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας, μία αντιπολίτευση(Σύριζα) δεν δημιούργησε και σύλλογο άρνησης των υποχρεώσεων του πολίτη προς το δημόσιο, προκειμένου η πίεση αυτή να αναγκάσει την νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση να βρεθεί σε οικονομικό και δημοσιονομικό αδιέξοδο.
    *Μόνο Απάτριδες και ΑΘΕΟΙ μπολσεβίκοι, θα μπορούσαν να εφαρμόσουν αυτή την τακτική, προκειμένου να ‘’συνυπάρξουν’’ στην ανέντιμη παραπληροφόρηση, μάζες αδύναμων οικονομικά πολιτών, ώστε με την κατάλληλη προπαγάνδα και παρότρυνση να πέσουν στην κομματική παγίδα της αντεθνικής αντιπολίτευσης αρχικά ως διαφωνούντες και τελικά ως αντιπολιτευτικά ομοφρονούντες.
    ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’:
    *Πόσο ανθέλληνας μπορεί να είσαι, ώστε να αγωνίζεσαι συνειδητά για την καταστροφή της πατρίδας σου, το μέλλον των παιδιών σου, προκειμένου να επιτύχεις την κομματική σου πρόσκαιρη, βρόμικη και ανέντιμη κατάληψη της εξουσίας?
    *Μπροστά σε αυτό το πολιτικό και παραπολιτικό ..’’αποφόρι’’ φυσικό ήταν να υποστεί πολιτική ‘’ συντριβή ΄΄ και ο εθνικός μας ευεργέτης και σωτήρας Γιώργος Παπανδρέου, που σήκωσε το βάρος του αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας από την χρεοκοπία και την καταστροφή.
    Που να αντέξει σε τόση Σαμαρολάσπη , Βενιζελοκακία, Συριζομανία, καΜένη συκοφαντία , ΚΟΥΙΚ-λιανή ηλιθιότητα και τόσους οχετούς δυσωδίας του ΚΟΥΡΗ-ου υπονόμου.
    *ΣΗΜΕΡΑ, που όλα είναι γνωστά και η ΑΛΗΘΕΙΑ συντρίβει την διαπλοκή και τους επίορκους, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ !τουλάχιστον, προκαλεί το γεγονός, ότι ούτε ένας έντιμος δημοκράτης δημοσιογράφος , κατ΄ έννοια ή έστω και κατ΄ επίφαση, δεν σηκώνει το ανάστημά του και να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ επωνύμως για την χρεοκοπία, για την δικαίωση Παπανδρέου, για την σωτηρία της χώρας και για τους ΑΘΛΙΟΥΣ προδότες και αποστάτες, που προκαλούν εκμεταλλευόμενοι την δική τους δημοσιογραφική δειλία και συμβιβασμένο ‘’ανθρωπισμό’’ τους.
    Ούτε ένας ΕΝΤΙΜΟΣ δημοκράτης ΕΛΛΗΝΑΣ δημοσιογράφος δεν υπάρχει?

    Ν Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση