GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ! Μια (μικρή;) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον Ρουσόπουλο...

Nikos Roussis .     Χάρηκα ρε Θοδωρή για την ...πρόοδο σου. Μόνο που θυμήθηκα, ότι τότε που ήσουνα "παντοδύναμος" υπουργ...

  
Χάρηκα ρε Θοδωρή για την ...πρόοδο σου.
Μόνο που θυμήθηκα, ότι τότε που ήσουνα "παντοδύναμος" υπουργός Επικοινωνίας, στην κυβέρνηση του Κωστάκη του μπουχέσα,
και σου είχα ζητήσει, λόγω παλιάς φιλίας και αλληλοεκτίμησης (όπως έλεγες), να παρέμβεις στην τότε ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη,
να μην επιμείνει στην εκπαραθύρωση μου από το Συμβούλιο της Ευρώπης, γιατί εγώ θα έχανα (όπως την έχασα) τη δουλειά μου αλλά
και η Ελλάδα θα έχανε (όπως τον έχασε) έναν ανταποκριτή Τύπου του πανευρωπαϊκού αυτού Οργανισμού στην Αθήνα, μου είχες πεί
πολύ συνεσταλμένα:
"Νίκο μου, εγώ μπήκα στην πολιτική γιατί μου το ζήτησε ο Καρανανλής. Και θα την εγκαταλείψω όταν ο Καραμανλής τελειώσει.
Μην μου ζητάς λοιπόν να τον "βλάψω" , βάζοντας τα με το πανίσχυρο ΜητσοτακέΪκο"
Τώρα, τι ακριβώς έχει συμβεί ρε Θόδωρε?
Ο Καραμανλης "καθάρισε" να βολευτείς επί Τσίπρα και η Ντόρα κάνει μούγκα?
---------------------------------
Tην ανάληψη της προεδρίας του ΚΠΕΕ ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.
Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή είπε πως η κίνηση αυτή έγινε σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και αναλαμβάνει την προεδρία του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας.

Το Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (ΚΠΕΕ) ιδρύθηκε το 1975 και θεωρείται ένα σημαντικό think tank. Είναι το παλαιότερο ερευνητικό και επιμορφωτικό σωματείο στη χώρα και στόχος του είναι να προωθεί και να διαμορφώνει πολιτική σκέψη για τον άνθρωπο του 21ου αιώνα. Βασίζεται στις αρχές της ατομικής ελευθερίας, ενός αποτελεσματικού και ευέλικτου κράτους αυξημένων δυνατοτήτων και μίας κοινωνίας ευκαιριών για όλους.
Ο κ. Ρουσόπουλος ερωτηθείς αν είναι ενεργός και πολιτικά απάντησε με την γνωστή ρήση των αρχαίων Ελλήνων πως ο πολίτης είναι συγχρόνως και πολιτικός.

7 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Πόσα ψέματα και πόση υποκρισία θα ακούσουμε πάλι, από τον «ΗΛΙΘΙΟ» και αποτυχημένο ψευτοπροπαγανδιστή , ώστε να μην αντιληφθούμε ότι η αναξιοπιστία και η πανθομολογούμενη ανικανότητά του, ήταν οι αφορμές και οι αιτίες να θέλουν ΟΛΟΙ ! (18 κατά – 1 υπέρ) να μας εξωπετάξουν, αφού καταφέραμε να τους κάνουμε όλους εχθρούς , με τις ‘’χαρτοταινίες’’ της στιγμής , που παρουσιάζαμε κάθε φορά σαν «προτάσεις» στην επίλυση της χρεοκοπίας μας ?

    Πόσο ΔΙΚΙΟ είχαν και έχουν οι ξένοι να χαρακτηρίσουν τον Αλέξη ..καΜένο εντελώς, ως τον πιο ανίκανο και τον πιο ακατάλληλο πολιτικό της χρονιάς 2015 για μια τόσο δύσκολη στιγμή και διαπραγμάτευση.
    Είναι πια φανερό και ΓΝΩΣΤΟ σε όλο τον κόσμο, ότι η Ελλάδα μόνο..τυχαία θα μπορούσε να επιτύχει λύση , σε κάποια από τα πολλαπλά και δισεπίλυτα προβλήματά της.
    Δεν είναι λοιπόν τυχαία η επιλογή και ‘’πρωθυπουργοποίηση’’ του Τσίπρα γιου του Χουντολάτρη πατέρα, ώστε οι ξένοι να ΑΡΜΕΞΟΥΝ κυριολεκτικά και ‘’νομιμοφανή’’ κάθε σπιθαμή ευφόρου και προσοδοφόρου Ελληνικού εδάφους.
    Ήξεραν και ξέρουν, ότι οι άθεοι ‘’αριστεροί’’ του Τσίπρα , δεν γνωρίζουν , δεν έχουν διδαχτεί και δεν νοιάζονται τι σημαίνει Ελλάδα, τι σημαίνει ΠΑΤΡΙΔΑ. Έτσι με κυνισμό και αδιαφορία ξεπουλούν, παραχωρούν τα πάντα σε αυτούς που τους ‘’έφεραν’’ προσπαθώντας να ‘’μονιμοποιηθούν’’ αλά Τσαουσέσκου- Μπερίσα – στην εξουσία.
    Και φυσικά για όλα ‘’φταίει’’ ο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΟΣ –ΑΛΕΞΗΣ…. ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΕΣ ''ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ''
    "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο , τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    ========================================
    Ο Αξέχαστος Γάννης Βούλτεψης , που από αντάρτης ‘’κατάντησε’’ εκπρόσωπος τύπου του Μητσοτάκη, όταν ήθελε να ξεφύγει από δύσκολες πολιτικές ερωτήσεις που ήθελαν να τον τοποθετήσουν πολιτικά, έλεγε το εξής αμίμητο:
    "Εγώ είμαι.. Βασιλοκομμουνιστής ".
    Τώρα, περιμένουμε απάντηση σε άλλη μια φράση του Γιάννη Βούλτεψη, που ήθελε να εξηγήσει γιατί τον ‘’αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς’’, το έλεγε πιο εκφραστικά και ..αποδοτικά. : "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    Η Πατρίδα μας, βρίσκεται σε κίνδυνο από τους φονιάδες της Δημοκρατίας.
    Οι τελευταίες δε αφύσικες παραπολιτικές και παρά φύσει συνευρέσεις ακροδεξιών και ακροαριστερών, του Πάνου, του Άλεξις και των Καραμανλικών παραφυάδων, επιβεβαιώνουν απόλυτα, τον μακαρίτη Βούλτεψη, τον άνθρωπο όλων των εποχών και όλων των γραφείων.
    Δύο ορφανοί’’ βιβλιαρίων εργασίας, μάρτυρες της άδικης ζωής, αγουροξυπνημένοι λάτρεις της απροσπέλαστης αστακοφαγίας , ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μας σώσουν.
    Μεγάλωσαν χωρίς όνειρα, μεγάλωσαν χωρίς άγχος, μεγάλωσαν χωρίς να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί, μεγάλωσαν μασουλώντας τα ..εθνικοπροικώα των ‘’μπαμπάδων τους΄΄.

    Σήμερα , ξεπουλάνε τους Έλληνες χωρίς ίχνος σεβασμού και εντροπής, αφού πρώτα κατέστρεψαν επί τρία χρόνια τα πάντα στο πέρασμά τους…

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ! Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο ……


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ρουσόπουλος για καθαρά ιδιοτελείς λογούς συντάχθηκε και επέβαλε την Ντοροφαυλοκρατία ,την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια, που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία του επιγόνου Κωστάκη

    Είχε διορίσει στην ΕΡΤ, που είχε υπό την απόλυτη εποπτεία τον φίλο του Παναγόπουλο ,τον κουμπάρο του Λουκάκο και τον Χουλιάρα τον πρώην συνέταιρο της γυναικάς του Μάρας (93000 ευρώ στον Χουλιαρα,80000 στον Παναγόπουλο, αλλά τόσα και … στον Λουκάκο τον κουμπάρο του … )και οι τρεις κατηγορούνται με πόρισμα "κόλαφος" για κακουργήματα και πλημμελήματα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών,ο ένας μάλιστα καταδικάστηκε ήδη… )

    Ήξεραν όλοι ότι ήταν ντενεκέδες ξεγάνωτοι και άσχετοι με την διοίκηση και τα τηλεοπτικά , όμως τα κονόμησαν γιατί είχαν την τύχη να είναι κολλητοί του πρωθυπουργεύοντος Ρουσσό… και εταίροι της χρυσόκοτας Μάρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος σαν υπουργός υπήρξε «παραπλανημένος» και η αστική δικαιοσύνη τον απέδωσε «πεντακαθαρίδη» στην κοινωνία για το τεράστιο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ενώ ο ίδιος επέλεξε για χρόνια να μην εμφανίζεται στην πολιτική επικαιρότητα.

    Ποιοί και γιατί συμβιβάστηκαν, ποιοί και γιατί ενέδωσαν και με ποιά ανταλλάγματα,, το προσωπικό τους πόθεν έσχες το δείχνει.

    Είναι παραφροσύνη σκέτη, οι υπαίτιοι και αυτουργοί της πανελλήνιας οικονομικής χρεοκοπίας,της σπατάλης και της αδιαφάνειας να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Ο "παραπλανημένος" πρώην νεοδημοκράτης υπουργός, Θ. Ρουσόπουλος, "αρχιερέας της Αγίας Μπίζνας" ξανά στο προσκήνιο !!!

    «Αρκετοί από τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκε ο Καραμανλής διέψευσαν τις προσδοκίες του και σε επίπεδο ήθους, αλλά και σε επίπεδο ικανοτήτων» λέει χαρακτηριστικά o Γ. ΛΟΥΛΗΣ (ο μυστικοσύμβουλος) και αναφέρει ότι κάποια από τα στελέχη της ΝΔ είχαν «στερητικά σύνδρομα εξουσίας»...

    Ο Κωστάκης ο Μπουχέσας (ο επίγονος πρώην πρωθυπουργός) λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας είχε καταφέρει να συγκεντρώσει δίπλα του όλα τα αρχηλαμόγια της αγοράς με αποτέλεσμα την ηθική και οικονομική διάλυση της χώρας.

    Ο κήρυκας του «σεμνά και ταπεινά», Κωστάκης ( ο αχρείος "ανιψιός"), αφού κατήγγειλε στο σουβλατζίδικο τους πέντε νταβατζήδες , ανέχθηκε – και εν πολλοίς κάλυψε- το νταβατζηλίκι των γνωστών κολλητών του (Ρουσόπουλου, Αγγέλου, Αδριανού ) τριάδας ομοούσιων αχρείων…

    Σε μια «σοβαρή» αστική δημοκρατία ο Θ. Ρουσόπουλος όπως και οι υπόλοιποι «παραπλανημένοι» υπουργοί θα βρισκόταν φυλακή.

    Εδώ όμως ελέω Σανιδά και νεοδημοκρατικής αντίληψης όχι μόνο δεν είναι πίσω απ' τα κάγκελα αλλά μας το παίζουν και τιμητές της πολιτικής ζωής.

    O «γιός του ταχυδρόμου», μάλιστα, Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο άνθρωπος που για μια πενταετία κυβερνούσε αυτόν τον τόπο στο όνομα του «κουρασμένου» και μπροστά του βουλευτές και υπουργοί καθόταν «σούζα», δεν μπορούσε να λείψει απ' την «πανστρατιά» που έχει κηρύξει ο Μιζοτάκης για να συσπειρώσει την παράταξη της Νου-γόνο-ΔΟΎΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κύριε - α ...Στο μονό που συμφωνώ με τον Τσίπρα ΕΙΝΑΙ ότι από το στόμα του ΚΟΥΛΉ του νεοφιλελεύθερου ΔΕΝ ακούστηκαν οι λέξεις ΑΝΕΡΓΟΣ--ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΣ--ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΣ--ΜΙΣΘΟΣ--ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΆ--ΣΎΝΤΑΞΗ..

    Δεν ξέρω από που και ως που πιστεύουν μερικοί ότι είναι πρώτο κόμμα το κόμμα του
    νεοφιλελευθερισμού;;;;Είπε όμως το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί ΚΑΤΆ ΓΡΑΜΜΑ και θα χρειαστεί να πρόσθεση και άλλες παραμέτρους..τόσο ΚΟΥΛΗΣ!!!Ο ΚΟΥΛΗΣ...Ότι του έχουν εμπιστοσύνη οι ξένοι χμμμμμ ΚΑΛΟ είναι αυτό τώρα η ΚΑΚΌ;..

    Και για να τελειώνω αν μου έβαζαν ένα πιστόλι στο κεφάλι για να διάλεγα ΤΣΙΠΡΑ Η ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ
    ΘΑ ΔΙΆΛΕΓΑ 1.000% ΤΣΙΠΡΑ..Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ δεν θέλει να ακούει την λέξη ΚΡΑΤΟΣ--Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ--ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ---ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ--ΑΜΕΑ--ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.. Δεν πάει να πιάσει δουλειά σε καμιά πολυεθνική λέω εγώ ;

    ΝΑ ΠΆΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊ ...( να το αφήσεις όπως είναι Καψαμπέλη)

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε αρχιδι των 9:20 εισαι εσύ ικανός να μιλησεις για τον Καραμανλή; να πας να γαμηθεις εσύ και όλη σου;η οικογένεια αρχιδι ε αρχιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση