GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο σύντομος διάλογος Τσίπρα – Λεβέντη πριν από την ομιλία του Πρωθυπουργού

Θερμή χειραψία είχαν κατά την άφιξή του στο «Βελλίδειο», ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβ...


Θερμή χειραψία είχαν κατά την άφιξή του στο «Βελλίδειο», ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ο Πρωθυπουργός, φέρεται να είπε στον κ. Λέβέντη: Σας ευχαριστώ που ήρθατε, με τιμάτε», με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να απαντά: «Εισάγουμε νέο ήθος».
Την ομιλία του Πρωθυπουργού προς τους παραγωγικούς φορείς  παρακαλουθησαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, εάν σηματοδοτεί κάτι η παρουσία του, απάντησε ότι δεν σημαινεί απολύτως τίποτα, και συμπλήρωσε πως εάν τον καλέσει και ο κ. Μητσοτάκης, θα αποδεχτεί την πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση