GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο και ανησυχία για φοιτήτρια που εξαφανίστηκε στη Νέα Σμύρνη

Συναγερμός έχει σημάνει για τη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ Μαρία Νέστορα, η οποία χάθηκε το Σάββατο 27 Αυγούστου από το σπίτι της στη Νέα Σμύρν...


Συναγερμός έχει σημάνει για τη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ Μαρία Νέστορα, η οποία χάθηκε το Σάββατο 27 Αυγούστου από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, όπου έμενε μόνη της.
Η 27χρονη πίστευε πως την παρακολουθούσαν μέσω ίντερνετ και λίγο πριν εξαφανιστεί απενεργοποίησε την προσωπική της σελίδα στο Facebook και το κινητό της τηλέφωνο.
Σύμφωνα με τη μητέρα της, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αλλαγές στη συμπεριφορά της. Παραμελούσε την εμφάνισή της και φαινόταν φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της.
Μια μέρα πριν εξαφανιστεί, είπε στη μητέρα της πως είχε να τακτοποιήσει μια δουλειά και να μην ανησυχεί αν δεν έχει νέα της.

Σύμφωνα με το site της Αγγελικής Νικουλούλη, η νεαρή γυναίκα έχει ύψος 1.66 και όταν χάθηκε φορούσε τζιν σορτς και παπούτσια πλατφόρμες, χρώματος ροζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση