GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζευγάρι χρησιμοποίησε... σακούλα αντί προφυλακτικού!

Δυο νεαροί, ένας άντρας και μια γυναίκα, εισήχθησαν σε νοσοκομείο στο Βιετνάμ, έπειτα από την έμπνευση που είχαν να κάνουν σεξ φορώντας...


Δυο νεαροί, ένας άντρας και μια γυναίκα, εισήχθησαν σε νοσοκομείο στο Βιετνάμ, έπειτα από την έμπνευση που είχαν να κάνουν σεξ φορώντας...πλαστική σακούλα για προστασία, αντί προφυλακτικού. Ο Nguyen Τ. Luong, αναπληρωτής διευθυντής του νοσοκομείου Hanoi Nephrology, ανέφερε ότι οι δυο μαθητές χρησιμοποίησαν σακούλα γιατί ντρέπονταν πολύ να αγοράσουν προφυλακτικά, σημειώνει η τοπική εφημερίδα Tuoi Tre.
Οι δυο ερωτευμένοι, προκάλεσαν ζημιά στα γεννητικά τους όργανα, σε σημείο αιμορραγίας, καθώς η πλαστική σακούλα δε διαθέτει ελαστικότητα και λίπανση. Οι γιατροί τους χορήγησαν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και η υγεία τους δεν κινδυνεύει.
Η παιδεία σε θέματα σεξουαλικής αγωγής είναι ένα ευαίσθητο θέμα στο Βιετνάμ. Η χώρα έχει υψηλά ποσοστά αμβλώσεων, εξαιτίας, μεταξύ άλλων παραγόντων, και στη μη χρήση προφυλακτικών.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση