GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάχη αρχηγού δίνει ο Μάνταλος στην ΑΕΚ

Τη νοοτροπία που απαιτείται για αρχηγό μεγάλης ομάδας δείχνει (και) στο θέμα του τραυματισμού του ο Πέτρος Μάνταλος. Παρόλο που οι πιθα...


Τη νοοτροπία που απαιτείται για αρχηγό μεγάλης ομάδας δείχνει (και) στο θέμα του τραυματισμού του ο Πέτρος Μάνταλος.

Παρόλο που οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του, ο ηγέτης της ΑΕΚ έκανε τα πάντα για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και, όπως φαίνεται, θα τα καταφέρει.

Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Ιταλία -όπου πήγε για να σχεδιαστεί η ειδική μάσκα που θα φοράει τον επόμενο 1,5 μήνα- ο Μάνταλος πήγε την Τρίτη στα Σπάτα. Και δεν έκανε μόνο γυμναστήριο, αλλά έτρεξε και ακούμπησε και μπάλα.

Κάτι που σημαίνει ότι, εφόσον συμμετάσχει κανονικά στη σημερινή προπόνηση, θα υπολογίζεται από τον Τιμούρ Κετσπάγια και θα δώσει στην ομάδα τα στοιχεία που τόσο της έλειψαν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Αντίθετα με τον Μάνταλο, λίγες πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα του «Καραϊσκάκη» έχει ο Αλμέιδα και σχεδόν μηδαμινές ο Βάργκας. Ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε ούτε χθες να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και συμπλήρωσε 10 μέρες εκτός προπονήσεων. Θεωρείται δύσκολο λοιπόν να είναι έτοιμος -τουλάχιστον για το αρχικό σχήμα- την Κυριακή.

Όσο για τον Βενεζουελάνο, η πρώτη διάγνωση για τον τραυματισμό του με τον Ηρακλή έκανε λόγο για κάκωση στον προσαγωγό, ωστόσο υπάρχουν φόβοι ότι πρόκειται για θλάση και, ως εκ τούτου, δεν τίθεται θέμα να παίξει την Κυριακή.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση