Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

  Τσιρώνης: Γιατί δεν καταψήφισα - ΒΙΝΤΕΟ


  Τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει τελικά το άρθρο του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, για την ΕΥΔΑΠ και τη ΕΥΑΘ, εξήγησε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης.
  "Σύσσωμα τα κόμματα που στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση είμαστε κάθετα στην ιδιωτικοποίηση του νερού και πραγματικά νομίζω αρκεί η δήλωση του κ. Τσακαλώτου χθες, ότι όσο τουλάχιστον είμαστε εμείς κυβέρνηση, το νερό δεν θα μείνει στο ΤΑΙΠΕΔ και γι' αυτό άλλωστε τον λογο οι μετοχές πάνε στο καινούριο ταμείο, το οποίο δεν έχει τον χαρακτήρα της πώλησης" σημείωσε ο κ. Τσιρώνης.
  "Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν θεωρούσαν αυτή τη δέσμευση αρκετή και καλά έκαναν γιατί μπορεί φυσικά αυτή τη στιγμή, αυτή η κυβέρνηση να έχει αυτή την αντίληψη αλλά αύριο μπορεί να έρθει μια άλλη κυβέρνηση και έπρεπε να υπάρχουν περαιτέρω κατοχυρώσεις στο νόμο.
  Σήμερα σε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των Οικολόγων Πράσινων και της κυβέρνησης επετεύχθη μια νομοτεχνική βελτίωση η οποία κατοχυρώνει και αυτό το σημείο ώστε να μην είναι μια απλή δήλωση του υπουργού, μια απλή βούληση αλλά να μπαίνει και στο νόμο" πρόσθεσε.
  Ο κ. Τσιρώνης κατέληξε: "Εμείς με αυτή τη νομοθετική βελτίωση είμαστε πλήρως καλυμμένοι, να είναι καλυμμένοι και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης ότι το νερό δεν πωλείται".
  Δείτε το βίντεο:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 28 Σεπ 2016, 9:32:00 π.μ.

  Ό,τι μαλακία σκεφτεί να πει κανείς για ό,τι πράττει.

  Item Reviewed: Τσιρώνης: Γιατί δεν καταψήφισα - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr