GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ένωση Κεντρώων για τις τηλεοπτικές άδειες

«Πάγια θέση της Ένωσης Κεντρώων στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας, είναι η άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ και η υπαγωγή και τ...


«Πάγια θέση της Ένωσης Κεντρώων στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας, είναι η άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ και η υπαγωγή και των «4» δημοπρατηθεισών αδειών στην δικαιοδοσία του» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.  

«Το ΕΣΡ θα κρίνει επίσης, αν δοθούν επιπλέον των «4» άδειες, ώστε να λειτουργούν όλα τα κανάλια και να μην πέσει «μαύρο». Πρόταση της Ένωσης Κεντρώων είναι και τα υπόλοιπα κανάλια που δεν πήραν άδεια να πληρώσουν ποσά, αντίστοιχα αυτών που έλαβαν άδεια» προσθέτει.

Η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει ότι «στα περιφερειακά κανάλια πρέπει να υπάρξει επιείκεια και με ένα μικρό ετήσιο ενοίκιο για την συχνότητα, να συνεχίσουν να λειτουργούν, έστω συγχωνευμένα ανά «4», αν είναι πολλά σε αριθμό σε κάποιες περιφέρειες».

Και καταλήγει:  «Γι΄ αυτό, η ΝΔ να βοηθήσει να συγκροτηθεί το ΕΣΡ, γιατί αν σαμποτάρει είναι σαν να λέει, στον κ. Παππά να συνεχίσει τα ίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση