ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Τσίπρας: Στις ευπαθείς ομάδες τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:

«Σε αυτόν τον τόπο σταματά η ανομία και η ασυδοσία», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από την Ολυμπία Οδό, αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και πρόσθεσε ότι έπειτα από 27 χρόνια μπαίνουν νόμοι που ισχύουν για όλους.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι «ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες που έληξε σήμερα έδωσε ένα απροσδόκητο υψηλό τίμημα» και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους το δημόσιο συμφέρον.

«Δεσμεύομαι ότι μέχρι το τελευταίο ευρώ θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων», συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τα έσοδα που θα προέλθουν από τις τηλεοπτικές άδειες.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός, σημείωσε ότι ο διαγωνισμός, στέλνει το μήνυμα προς το εξωτερικό ότι η Ελλάδα ξεπερνάει τις παθογένειες του παρελθόντος  και ότι τελειώνει η κρίση. 

 

Δείτε το βίντεο

Share it:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση