GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας: Επί των ημερών μας η Αμυγδαλέζα ήταν... Χίλτον!

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, κατηγορώντας την ότι με «κουτο...


Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, κατηγορώντας την ότι με «κουτοπονηριές» επιχειρεί να παρουσιάσει την τροποποιητική σύμβαση του περασμένου Ιουνίου για την αξιοποίηση του Ελληνικού, «ως τάχα βελτιωτική της αρχικής σύμβασης του 2014».

«Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση έχει αποδομηθεί, βρίσκεται σε οδό αποχώρησης, μετακινούμενη ολοένα από την απάτη προς τη σκέτη απάτη», ανέφερε ο κ. Δένδιας.

Ακόμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σχολίασε και τα όσα ανέφερε νωρίτερα ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, ότι η πορεία προς το σοσιαλισμό απαιτεί στρατηγικές υποχωρήσεις, καλώντας τον να ξεκαθαρίσει «αν τελικά η επένδυση στο Ελληνικό είναι ωφέλιμο έργο ή στρατηγική υποχώρηση».

Ο κ. Δένδιας υποστήριξε ακόμα ότι «δεν είναι μέρες για να μιλά ο υπουργός περί ηθικού πλεονεκτήματος», ενώ έκανε λόγο για απόλυτη αδυναμία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της διαπλοκής.

«Το 2004 ηττηθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τη διαπλοκή, οφείλουμε να το παραδεχθούμε καθαρά. Θα ήμασταν πρόθυμοι να συμφωνούσαμε μαζί σας τις παραμέτρους, ώστε να διεξάγουμε αυτόν τον αγώνα. Αλλά ο κ. Καλογρίτσας είναι το όπλο κατά της διαπλοκής στη χώρα; Με αυτόν θα αλλάξουμε το σκηνικό; Το θέμα της Τράπεζας Αττικής είναι θέμα αδιάφορο για σας; Το να δανειοδοτείται κάποιος για να αγοράσει μια τηλεοπτική άδεια είναι ηθικό; Εξαιρετικά εύκαμπτη ηθική στις οποιεσδήποτε βουλήσεις και διαθέσεις. Η χώρα έχει διαλυθεί παντελώς. Δεν είναι μόνο θέμα ηθικής ή ανηθικότητας, είναι θέμα απόλυτης αδυναμίας της κυβέρνησης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κ. Δένδιας και για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο μεταναστευτικό και προσφυγικό πρόβλημα, κατηγορώντας την ότι «εκτός των άλλων, παραβιάζει με τον πιο βάρβαρο τρόπο και τα δικαιώματα, τουλάχιστον 60.000 ανθρώπων, οι οποίοι βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια».

«Η Αμυγδαλέζα επί των ημερών μας ήταν “Χίλτον”, σε σχέση με αυτά τα χάλια που υπάρχουν τώρα! Και σήμερα την ανοίγετε και την επεκτείνετε την Αμυγδαλέζα», υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση