GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφήνει πίσω της το ΠΑΣΟΚ...

Σύμφωνα με πληροφορίες η γνωστή δικηγόρος και μέχρι σήμερα, πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Γαργάλα, γυρίζει τη πλάτη της στο κόμμα αυτό π...

Σύμφωνα με πληροφορίες η γνωστή δικηγόρος και μέχρι σήμερα, πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Γαργάλα, γυρίζει τη πλάτη της στο κόμμα αυτό που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε με αυτοθυσία και ήθος!

Η Κατερίνα πήρε 10.000 σταυρούς ως υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ,όμως τοπικά ως Υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας, δεν έφτασε ποτέ τόσο ψηλά όσο φαίνεται ότι μπορεί!

Τα γνωστά ξέρετε…του τοπικού ΠΑΣΟΚ, που αν δεν αλλάξουν, θα αλλάξουν όλοι μαζί κόμμα ή μαλλον θα ψάχνουν να βρουν νέο κόμμα, αφού πάει…αυτό θα το έχουν «δολοφονήσει» οι ίδιοι!

Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις!

Πάντως η Κατερίνα δε θα μείνει χωρίς πολιτικό χώρο έκφρασης. Σύντομα θα τη δούμε κάπου άλλου, κάπου που είμαι σίγουρη πως θα νιώθει πιο δημιουργική και πιο ελεύθερη!
Δώρα Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση