GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Καραμπέτη παντρεύτηκε τον Βούλγαρο σύντροφό της

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο εδώ και δέκα χρόνια σύντροφος της, Βούλγαρος ηθοποιός Κρις Ραντάνοφ, φαίνεται ότι παντρεύτηκαν, μακριά απ...


Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο εδώ και δέκα χρόνια σύντροφος της, Βούλγαρος ηθοποιός Κρις Ραντάνοφ, φαίνεται ότι παντρεύτηκαν, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η ηθοποιός είχε παραδεχτεί τη μακροχρόνια σχέση της με τον κατά 15 χρόνια νεώτερό της Ραντάνοφ, μόλις πριν από έναν χρόνο. Τώρα, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και ο Κρις επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Μάλιστα, ανθρωπος του περιβάλλοντός τους, αναφέρει ότι ο λόγος που θέλησαν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους με πολιτικό γάμο ήταν για να επιβεβαιώσουν ο ένας την αγάπη του για τον άλλο.
Οι δυο τους είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ όταν πηγαίνουν σε θεατρικές πρεμιέρες φίλων τους είναι διακριτικοί.
Ο 42χρονος σύντροφος της διάσημης ηθοποιού ήρθε στη χώρα μας από τη Βουλγαρία ως οικονομικός μετανάστης, αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός. Ετσι, αφού έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού, σπούδασε υποκριτική στη σχολή Ιασμος και κατόπιν μπήκε δυναμικά στα θεατρικά δρώμενα της Αθήνας. Κάποια στιγμή γνωρίστηκε με την Καρυοφυλλιά και, παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, γεννήθηκε ένας δυνατός έρωτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση